3.12.06

Sambos votter


Titta i votteskuffen til sambo og oppdaget et par votter han har fått en tante av seg. Og jeg som er en skikkelig votteguri annekterte de umiddelbart, selvfølgelig :-) Som syntes har ikke han brukt dem i det hele tatt, så jeg tenker tante Guri bare vil bli glad for krigsbyttet, jeg.

Men grunnen til at jeg viser dem her er fordi jeg oppdaga noe som var veldig lurt og som kanskje andre også kan ha nytte av. Tante Guri har sydd på trykknapper på mansjette. En praktisk måte å holde dem samla. Kanskje en idé for sokkebransjen?

Sambo er forøvrig ikke så glad i at jeg går i strikka votter. Jeg tror han mener det er lurvete på en eller annen måte. Så han har kjøpt skinnhansker til meg ... Som jeg bruker til penklærne, for å glede ham.

3 kommentarer:

 1. Inte tokigt med tryckknappar! Kanske man ska sätta det på jackan också och haka fast vantarna i den? En vuxen variant av snörena man sätter på barnvantar?

  SvarSlett
 2. Så lurt - kanskje det er et tips for å unngå enslige sokker også?

  SvarSlett
 3. Anonym13.12.06

  votter med selbumønster kan jo ikke kalles lurvete. men de mannfolke kan jo være noen raringer *fnise* trykknapper var jo ganske smart da! :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...