Kjøp mønstrene mine

De siste fire-fem årene har jeg solgt mine egne strikkemønstre. Jeg kaller meg sjøl mønstermekker, jeg syns designer er noe ambisiøst. Selv om jeg har skrevet Sjefsdesigner på visittkortet mitt ... men det er mest for moro skyld.

Ved siden av Ravelry kan du se mønstrene mine og presentasjon av dem på nettstedet mitt, med pinner.

Alle mønstrene mine er på norsk. Endel er på engelsk, noen på fransk, noen på tysk og ett er til og med på japansk.
Hvis du ikke vil handle via Paypal (en metode jeg ellers anbefaler) så kan du ta kontakt med meg for å overføre via norske kontoer.

Jeg har også egen gruppe på facebook, med pinner. Den er også aktiv og du er hjertelig velkommen til å komme dit og spørre om hjelp og råd, og å vise fram de tingene du har strikka.

PS: Lurer du på hvorfor jeg skriver mønstre og strikkemønstre, og ikke oppskrifter? Det er for å skille dem fra matoppskrifter. 

8 kommentarer:

 1. Anonym12.10.15

  Hi
  I have fallen in love with the Barnejakka Villsauene på Runde on Ravelry. The Norwegian version is in all siezes but the English is only up to size 3y. Do you have the English version in bigger sizes?
  Lena

  SvarSlett
  Svar
  1. Sorry, no. And I have no plan to do it either. In case that was your next question ;)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Kan jeg købe din opskrift eller en kopi af fugle sjalet? Jeg skal ikke strikke sjalet men bruge bladene til inspiration til mine egne fugle mønstre

  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager, Annie, det er et kjøpemønster og det er ikke min kopirett til å selge det.

   Slett
 4. Anonym1.2.17

  Heisan :)
  Du har laget så fine strikkebager før, nå følger jeg med for å se om det igjen kommer slike for salg, kommer du til å lage flere?
  Hilsen Solveig

  SvarSlett
 5. Det kommer flere, neste uke 😃 Tusen takk for interessen for dem.

  SvarSlett
 6. Er det fortsatt mulig å kjøpe mønster til Kjerringsjalet?

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...