Om meg

Jeg er en dame i min beste alder som har gått fra å arbeide som sykepleier til å mønstermekke på heltid. I hvert fall inn til videre.

Allerede da jeg var i 20-åra komponerte jeg egne strikkeplagg, og noen av dem blei også sendt til blader og garnfabrikker - uten at jeg fikk napp, den gang.

Sinnasaujakka i Bugga! og Visjögarn
Ravelry gjorde det lett for meg å selge egne mønstre, og så har det tatt av. Og det er vel Sinnasaujakka som er motoren, fremdeles. Mønsteret er solgt i nesten 2 000 eksemplarer, både fra Ravelry, her fra bloggen, fra garnbutikker og på strikketreff. Jeg tror ikke mange har vært like heldige som meg og fått en så flott start på sin proffesjonelle mønstermekker-karriere. I den grad den er start, i den grad den er en karriere. Proff er den i hvert fall blitt i og med at jeg lever av den. Og i og med at jeg har tjent så mye det siste året at firmaet mitt, med pinner, er blitt et moms-firma (så vær obs på at det legges til 25 % i moms på mønstrene mine ved kjøp).

Org.nr: 912 098 141 MVA
Ta kontakt med meg på theneedlelady@gmail.com
Treff meg på Twitter som pinneguri
Treff meg på Ravelry som pinneguri

Mønstrene mine er også vært publisert i ukebladet Familien, og jeg mekka mønsteret til Litago til Tines julekalender i 2013.

* Les et intervju med meg her, på Woolspire
* Les om et av kursene jeg har holdt, dette på Stavanger strikkefestival november 2014
* Se videosnutt fra Alta strikkefestival, februar 2015

Er det noe du lurer på så kan du sende meg en direkte e-post, eller aller best, spørre i gruppa mi på Ravelry. På den gruppa kan det også forekomme gavedryss og gode tilbud, også. Og forespørsel etter teststrikkere - hvis det er noe du kunne tenke deg. 

1 kommentar:

  1. Flott side medmy fint arbeid du har!
    Jeg sliter litt med Kællingesjalet og ser at du har strikket det tidligere... jeg er usikker på fellingen i sidene etter heklekanten; skal det felles en/to masker i begynnelsen av hver pinne, pluss en midtmaske; snu og gjøre det likt på neste pinne?
    Håper du kan hjelpe meg!
    Toril

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...