16.12.06

Flere sjal


Jeg fant ut at jeg heller ville lage et nytt sjal etter at jeg oppdaget hvor lite det blå ble. Og for å gjøre det mer spiselig for ei lita jente ville jeg feste noen perler på det. I dag var jeg innom Perlehuset her i Bergen, men det jeg kom hjem med var små roser i stedet. Jeg tror ikke det skal bli så galt jeg (bildet følger når jeg har fått sydd dem på).

Det grønne sjalet under er hverdagssjalet mitt for tiden. I motsetning til det blå så er det grønne hekla, med en type alpakkagarn fra Husfliden.
Det er nok en smule grønnere på bildet enn i virkeligheten, men uansett så lyser det godt opp blant mine ellers så veldig mørke klær. (Og så må jeg bare beklage at jeg ikke har noen vakre modeller å vise dem på ... ;))


Og så var jeg innom Pinnsvin Design igjen og kjøpte enda et nøste. Som sagt, når ett sjal (om enn lite) bruker 30 gram garn da er det verdt å betale 108 kr for 25 gram. Hun hadde ikke mer av fargen min, men jeg har nok til å komme meg over helgen.

1 kommentar:

  1. Anonym16.12.06

    *vente spent* kommer det noen tøfler snart? :) ha en fin helg!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...