31.12.06

FO - blått sjal


Ferdig prosjekt! I disse dager med så mange pågående UFO'er så er det deilig å i hvert fall vise fram en FO. Jeg er veldig fornøyd med sjalet mitt, og det passer veldig godt til den typen jeg er og de klærne jeg vansligvis bruker.
Som jo må være et poeng, eller hva ;)


Jeg la opp 391 msk. med Rowan Kidsilk haze, og fra og med første rad felte jeg én maske på midten som en del av mønsteret, og én maske i enden, også det som endel av mønsteret. Mønsteret er enkelt nok: tråden løst over pinnen, én maske løst og så én maske over denne løse. Og på tilbakeveien ble den strikket rett over. Det gir hulleffekten.
Langs kanten har jeg heklet *fem staver i samme maske, en luftmaske, hopp over en maske, tre fastmasker i de neste tre maskene, en luftmaske, hopp over en maske* som er gjentatt.

Alt i alt har jeg brukt 3,5 nøster á 25 gram á 108 kr per nøste.

Man begynner med den lengste kanten og feller seg nedover.


9 kommentarer:

 1. Anonym31.12.06

  Dette sjalet ser fantastisk deilig og lekkert ut! Jeg kunne tenke meg å strikke noe sånt selv, men kanskje ikke fullt så stort. Hvor stort er sjalet ditt?
  Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 2. Anonym2.1.07

  Godt nytt år til deg Ann! Fant i dag fram til denne kreative bloggen din. Jeg visste ikke at du var så flink med garn også. Både sjalet, bildene og fargen var helt topp.
  Helen

  SvarSlett
 3. Anonym3.1.07

  Godt nytt år! Nydelig sjal du har lagd. Og så ser jeg at tøffelmysteriet er løst??! Kult!

  SvarSlett
 4. Anonym5.1.07

  godt nyttår! :) sjalet var lekkert! synes bildecollagen var flott også.

  SvarSlett
 5. Anonym7.1.07

  Dette var en ny blogg for meg, fine bilder du har! Kommer nok innom igjen skal du se. Heter du Anna forresten?

  SvarSlett
 6. Tusen takk til alle hyggelige tilbakemeldinger på sjalet mitt :) Jeg holder på med en liten sak om et annet sjal, strikket av en dame i USA, og da vil dere nok skjønne at mitt sjal bare er en blek kopi :D)

  Nei, Nunnun, jeg heter Ann.

  SvarSlett
 7. Anonym13.1.07

  Kjempeflott sjal du har der.
  Skjønn farge - og så Kidsilk Haze da...

  SvarSlett
 8. Anonym3.5.07

  Hei, tenk så fint at du hadde et ikke så vanskelig mønster på et sjal for meg. Men et lite spørsmål eller to, hvis det er ok?... Først: Hvor stort ble sjalet ditt sånn cirka? Og, jeg er helt begynner så jeg skjønner ikke helt hav du mener når du skriver"tråden løst over pinnen, en maske løst, og så en maske over denne løse." Jeg skjønner del en og to, men det med en maske over den løse, skjønte jeg ikke, gitt. Sorry!! Strikker du to ganger i den samme masken? Håper på en guidende hånd fra deg! Gleder meg til å begynne!

  Ha en fantastisk helg!

  SvarSlett
 9. Hei,
  for en herlig blogg du har :o)
  Masser av spennende saker her, du er veldig flink med håndarbeid!
  Må nok komme tilbake hit å se flere gang:)
  Hilsen Anne:)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...