5.12.06

Ah, kanskje det var denne ... ?


Som noen kanskje husker så etterlyste jeg hvor Koht hadde fått tak i mønsteret til det teppet hun viste fram i TV-serien Koht i familien? Jeg sendte først e-post til NRK, som gav meg hennes private (?) e-post, og så sendte jeg avgårde samme forspørsel direkte til henne, men jeg har aldri fått svar.

Men flaks jobber for den som lever ... jeg kom over boka som jeg viser coveret til, på nettet, og jeg lurer på om det ikke er der hun har hentet inspirasjon? Og er det ikke det, så er det likevel ikke så viktig. For det ser ut som jeg kan få svar på spørsmålet mitt her likevel. Her er enda et bilde fra boka.

Ser ut som noe jeg skal ønske meg til jul :-)

--- Redigert ---
Hm, leste en del klager på denne boka faktisk. Men til gjengjeld ligger det en errata-side ute, og der ligger de riktige mønstrene. Så - da fikk jeg en del gratis mønstre mens jeg fortsetter å tenke på om jeg ønsker å kjøpe denne boka likevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...