25.11.06

Steinerskolens julemarked 25. november 06


Ikke pinnerelatert, men en håndverksmessig opplevelse likevel ...

Vi har ikke barn - lenger - på Steinerskolen, men sambo og jeg prøver å dra på Steinerskolens julemarked ved juletider. Om ikke annet enn for å kjøpe deres urtekrydder, som er verdens beste urtekrydder!

Det er to Steinerskoler i Bergen, en på Paradis og en på Skjold. Vi har bare vært på Paradis, men siden det er den største skolen her i Bergen så får vi nok med oss det vi trenger.

Vi er som sagt mest ute etter å kjøpe noen småting til jul, men både i fjor og i år ble vi - frivillig - overfalt av lærere som ønsket å opplyse oss. Og siden vi ikke kjenner noen andre så er det i og for seg greit. Altså, en blanding av kommers og utdannelse. Eller oppdragelse, rettere sagt.
Vi fant i år som i fjor syltede plommer, som er yndlingsdesserten vår om vinteren. Varm sakte opp de nedlagte plommene, og ha is over, mhmmm, ubeskrivelig godt.

Og så fant vi honninglys, også godt nå mot jul.

Bildene viser billedteppe laget av elevene i den videregående skolen, Steinerskolens egen pepperkakeby og en liten keramikknisse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...