16.11.06

Oj, alderen tar meg igjen ;-/


Gamle helter blir plutselig som nye. Det føles som om det var hundre år siden jeg oppdaget Kaffe Fassett, den gang jeg var student i Storbritannia. Da jeg kom tilbake til Norge med bøkene hans følte jeg meg som missionær for en helt ny bevegelse.
Og når dette er sagt ... jeg kan ikke huske at jeg noensinne har strikket et helt plagg av ham. Jeg stjal ideene, og jeg ble oppmerksom på garnet Rowan, men mønstrene hans var altfor vanskelig for meg. Jo, jeg prøvde. Og prøvde, men fikk det aldri til.

Likevel så anbefaler jeg bøkene hans på det varmeste. Det er skattekister å dykke ned i, stjele av og få helt nye vidunderlige resultatet fra.

Her er to barnegenesere jeg lagde på slutten av 80-tallet, sterkt inspirert av Kaffe Fassett.


1 kommentar:

  1. Anonym16.5.07

    Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og er mektig imponert og har fått masse inspirasjon! Herlige gensere dette, Kaffe er en av mine favoritter også!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...