3.11.06

Nytt teppe til ny baby

Elisa skal ha baby 8. mai og babyen må jo få et babyteppe. Antageligvis vil vel babyen få mange babytepper, og ett av dem vil være fra meg.

Jeg har strikket en del babytepper tidligere. Det er noen år siden, men det er alltid morsomt for meg å se at teppene vokser videre med barna. En jente fortsatt å bruke den som sutteklut, og hun er nå fem år.
Men for et par-tre år siden begynte jeg å hekle babytepper i stedet. Jeg fikk kick på mormorruter, og nå hekler jeg bare babytepper. De passer både i barnevogner og i senger, de er litt røffere og tøffere enn de strikka, samtidig som de virker veldig gammeldagse. Og så er de lette å lage.
Nå har jeg begynt på et nytt teppe, det skal ikke bli så stort i og med at det er babyteppe så det kommer nok til å være ferdig lenge før 8. mai 2007.

Liker du fargene, Elisa? Det er de grønn-gule med svarte kanter, ikke det rosa underst.

3 kommentarer:

  1. Nå har jeg lest igjennom bloggen din. Du har laget utrolig mange flotte tepper. Jeg syns fargekombinasjonene dine er helt suverene :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for de hyggelige ordene ... Jeg syns vel ikke alt er like vellykka, men det er sånn det skal være, er det ikke ;-)

    SvarSlett
  3. Neimen Ann, først no finn eg denne pinnebloggen din og eg er heilt overvelda! Eg satt og kikka på dei ulike rutene dine og tenkte jøss, så fint, eg må visst ta fram heklenåla i god tid før babyen kjem... Også finn eg dette innlegget og du verden så glad eg blir! Eg likar fargene kjempemasse og synest du er fantastisk snill. Ellers står det berre bra til!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...