23.7.10

Står hovmod for fall?

Tenkte bare jeg skulle minne folk med dårlig minnekapasitet at det går an å feste garnetiketten i selve garnet når man nøster det.


Ha! Slå den dere som ikke har nøstemaskin ;)

Takk for hjelpa forresten, ang hælproblemet mitt. Det er fantastisk snilt av dere å ta dere bryderiet <3

6 kommentarer:

 1. I <3 nøstemaskinen min!

  Uten den hadde jeg aldri giddet å kjøpe garn på hesper og gått glipp av masse fint garn! Og så ser nøstene ekstra fine ut, synes jeg :-)

  SvarSlett
 2. Nøstemaskin! Det høres ut som en
  "må ha dings".....

  Kunne du vist ett bilde av den og fortalt (link) om hvor en får tak i den..... Tusen takk :)

  Garnet såg sjønnt ut :)
  hk

  SvarSlett
 3. Da jeg var liten og fungerte som hespetre for mormoren min, husker jeg at hun alltid brettet garnlappen pent sammen og nøstet opp garnet rundt den :)

  SvarSlett
 4. Jeg lærte det samme som Irmelin da jeg var liten: Nøstet opp rundt banderolen (dvs med banderolen midt i nøstet). Da visste man i hvert fall hvor man hadde den. Litt upraktisk når man ville sjekke fargenr etc før nøstet tok slutt - da måtte lappen graves ut. Men den ble i hvert fall ikke borte. Uansett er det et must å ta vare på lappen!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...