4.1.10

Mysteriesokker

Tenkte bare jeg skulle tipse om Sock Knitters Anonymous' sine mysteriesokker i januar.
- Eh, hvem, hva, hvor?


- Jo, Sock Knitters Anonymous, til vanlig bare kalt SKA, er en gruppe på Ravelry som hver måned har et par sokkeutfordringer. Enten en design av en kjent designer, eller (f.eks) å bruke opp garnrester for å lage seg et sokkerpar.
Og denne måneden har de designeren Debbie O'Neill, som hver uke fram til slutten av januer vil legge fram en ny del for så å ende opp med et fullt sokkemønster.

Og det nest beste? Det er gratis. Og det beste? Det er kjempemoro. Kast deg på før det blir før det blir for sent, før det blir februar.

12 kommentarer:

 1. Bare innom som snarest og ønsker deg ett godt nytt år, du har så flott en blogg og lager så mye fint. Alltid inspirerende å titte innom, selv om jeg stiller i en lavere divisjon...

  SvarSlett
 2. Hej!

  Jag har följt din blogg ett tag och är mycket imponerad av allt fint du gör!
  För mig som är novis - och svensk!- kan du kanske föklara vad en äkta selbuvante är!

  Med vänlig hälsning, Helena!

  SvarSlett
 3. Elanit, jeg tror rett og slett ikke det fins noe fasitsvar på det spørsmålet. Det er det som gjør utspillet deres så veldig dumt ;/ (de som vet noe mer enn meg, kom med innspill!) Takk for hyggelig kommentar :D
  Anita, takk :D (Jeg skjønner ikke det med divisjon, det er jo så mye jeg ikke kan og ikke skjønner og ikke tør og ikke klarer og ikke tar?)

  SvarSlett
 4. Mmm, fint bilde :-D

  SvarSlett
 5. Iittala, Supernøtt, iittala ;D

  SvarSlett
 6. Spännande när man inte vet hur det färdiga resultatet kommer att se ut!! något säger mig att dina mysteriesockar kommer att bli finfina :) Kanske man ska prova!

  SvarSlett
 7. Dette mysteriet såg spennendes ut.
  Har et garn som kanskje sku passe. I oppskriften står det noe om garnet som brukes; 480yds og 4oz, hva betyr dette?

  Jeg får se om jeg tør å hiv meg på.
  Må man elde seg på dette eller er det bare å kjøre igang?

  Glær meg til å se fortsettelsen.

  Pernilla

  SvarSlett
 8. Pillan, sleng deg på! Ingen påmelding nødvendig, bare last ned 1. del.
  480 yards betyr ca. 430 meter med garn eller ca. 114 gram. Men det vil jo komme litt an på strikkefastheten din, det da.

  SvarSlett
 9. Jeg har vært innom på ravelry og lurt på om jeg skulle bli med...får se om jeg slenger meg på sånn etterhvert :-)

  SvarSlett
 10. Kaur, gjør det da vel? Selng deg på, og husk i hvert fall å laste ned mønstrene før 1. februar hvis du vil strikke dem seinere. Mens de ennå er gratis.

  SvarSlett
 11. Jeg har så veldig lyst til å strikke en masse av dette, oppskrifter fra Raverly etc, og sokkerklubben og votteklubben - men hva gjør vi litt eldre, som ikkje KAN ENGELSK?
  finn ikkje ut korleis jeg laster det ned på norsk.
  Anita

  SvarSlett
 12. Antita, siden du ikke har en profil eller lagt igjen e-post, så må jeg svare her. Akkurat denne fins ikke på norsk, og masse andre oppskrifter fins bare på engelsk. Dessverre, sånn er det blitt, enten så må du lære deg noen engelske strikketermer eller gå via norske nettsteder som kan tilby norske oppskrifter.
  Beklager :(

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...