14.1.10

Rettelse til pulsvarmerne Blonde

Ja, jeg innrømmer det med en gang, jeg er helt håpløs på å skrive mønstre. Jeg er ikke nøyaktig nok, og selv når folk er så hyggelig at de gir meg beskjed om feil så bruker jeg altfor lang tid på å rette de opp.


Men nå har jeg i hvert fall retta opp mønsteret Blonde; et bittelite mønster på et par pulsvarmere. Rettelsen er at det er lagt inn en ekstra rettmaske på linje 17 i diagrammet - den mangla i det forrige diagrammet (redigert 8. februar: et par andre uklarheter/feil rettet opp).

Beklager til alle som har prøvd å strikke dette og har klødd seg i huet!

I have edited the Norwegian pattern for Blonde by adding a knit stitch on row 17. I have yet not edited the English and French translations. Sorry!

12 kommentarer:

 1. Pulsvarmerne er veldig søte! Jeg har strikket to par, klødde meg litt i hodet, men regnet med at det var jeg som ikke forstod! Lagde de uten "kant" mellom blonde og rettstrikk og de ble så fine så. Takk for mønster! :)

  SvarSlett
 2. Jeg strikker på et par nå, syns de er så fine!
  Jeg forstod at det var noe som ikke var helt riktig men jeg fant ut av det tilslutt. Har funnet oppskriften via noen annen så jeg må bare erkjenne att jeg ikke fått med meg at det var du som lagd disse. Nå skal jeg printe ut dette så jeg slipper å lure neste gang.

  Takk for mønstret!
  Ønsker deg en riktig fin helg!

  Pernilla

  SvarSlett
 3. Jeg har akkurat oppdaget bloggen din, og kommer til å besøke deg jevnlig.
  Så søte pulsvarmere, disse må jeg bare strikke! Tusen takk for oppskrift!

  SvarSlett
 4. OY, disse likte jeg! Nesten litt Ysolda'ish! Hmmmmm. Hvilken farge skal jeg velge?

  Tusen supertakk for at du deler flotte mønstre med oss!! (o:

  SvarSlett
 5. Så søte pulsvanter! Kanskje jeg prøver meg på de etterhvert

  SvarSlett
 6. Jag vill göra den här mönster...men kanske jag ska vänta tills den är på engelska. Min svenska är inte perfekt och kan bara läsa lite på norska. Är jätteglad jag hittade dig på Ravelry. Tack så mycket!

  SvarSlett
 7. Anonym17.1.10

  Men lekre ble de!
  Det kan godt hende jeg prøver meg på et par sånne.
  God søndag!

  SvarSlett
 8. oh, I need this pattern soon for my wrists! Let me know, ok!! xox

  SvarSlett
 9. Fin blogg du har. Nydelige farger på pulsvarmerne!

  SvarSlett
 10. Nå har jeg strikket dem(og blogget, og lenket til deg...) og møsteret fungerer perfekt! De ble kjempefine, om jeg så skal si det selv;-)

  SvarSlett
 11. Stima26.1.10

  Disse pulsvarmerne har jeg strikket mange av, tusen takk for oppskriften :) Kjekk presang til frysne damer i alle aldre. Feilen fant jeg ut av, skjønte det manglet en linje

  SvarSlett
 12. Nydelige pulsvanter! Så fort jeg så dem var det bare å stuuupe ned i garnlageret, og nå har jeg et par liggende til forsiktig blokking! Jeg lagde dem uten kanten, syns de ble kjempesøte! Tusen takk for flott mønster!!!

  (Kommer snart på bloggen min)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...