8.7.09

På visitt med sokker og sjal

Vi har hatt en fantastisk uke i Nord-England, med hetebølge (ikke særlig bra når man vandrer i fjellet men tross alt bedre enn striregn!) og dertilhørende strikking på alle toppene. Bildet under viser en rast på Bowfell, 902 moh.

Nå ja, litt mer enn bare på toppene, må innrømmes. Jeg har strikka ferdig 2 par sokker til, og sjalet på bildet ble jeg også ferdig med. Det er nesten pinlig å innrømme at jeg har strikka så mye, men vi har virkelig vært ute på 4 til 6 timers vandringsturer hver eneste dag altså!

Sokk nr. 10 er Polly Jean, strikket i garnet Fiberphile Glimmer på pinner 2,5 mm, og dét mønsteret anbefales på det varmeste - skikkelig enkelt mønster og moro resultat.


Sokkepar nr. 11 er Nebula av Cookie A. Kanskje det vakreste sokkeparet jeg har strikka noensinne, men jeg syns det var såpass tungt at jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det flere ganger. Strikket på pinner 2 mm i Wollmeise, fargen Neptun.


Sjalet er ferdig selv om jeg mangler riktig farge på de siste 20 maskene som gjenstår å felle av. Jeg har et garn som ligner som jeg skal bruke.

Tilbake plutselig :)

7 kommentarer:

 1. strikkepanja9.7.09

  Nebula var kjempefine! Jeg kan forstå at de må ha vært tidkrevende å strikke. Godt jobbet :-)

  SvarSlett
 2. Ser ut som du har hatt en fin tur, der du har fått slappet av med alt. :-)

  SvarSlett
 3. Det der høres jo ut som en topp ferie på alle måter! :o)

  Nå fikk jeg fryktelig lyst til å prøve meg på Polly Jean...

  SvarSlett
 4. Du har vært skikkelig produktiv i tillegg til at du har vært ute og vandret, flink jente.
  Polly Jean ligger nå i Ravelry-køen min, og der håper jeg ikke de blir liggende lenge. De er NYYYDELIGE. Det er alltid kjekt at noen går foran og viser vei, det har du gjort før, latviske..

  SvarSlett
 5. Lekre sokker - som alltid :)

  SvarSlett
 6. Lekre sokker! Det burde utdeles en egen strikkepris til folk som til og med strikker på fjelltopper ;-) Ønsker deg en fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 7. Åh vilka underbara strumpor! Du är verkligen inspirerande, måste försöka mig på nåt sånt bara jag hinner färga iordning mitt strumpgarn. Intresserad av att eventuellt vara provstickerska?

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...