15.7.09

Av ingen ting gror det masse!

Det er mulig at det ikke gror noe av måneskinn, men ut av feriemodus gror det massevis. Jeg har tro på å være i bevegelse, jeg da. Å gå mye, å svette, og å nå nye (om enn lave) høyder; sene kvelder, slappe morgener ... og å lese andres blogger.
Jeg leste for eksempel blogginnlegget til Kverulantinnen om "å være på bærtur". Og da vi var på bringebærtur i dag innså jeg at jeg måtte lage en sokk som skulle hete På bærtur.

Dette er diagrammet. Jeg er fortsatt på ferie, og har ikke kamerakabelen med meg og kan ikke ta noen bilder. Noe som gjør at jeg måtte sette meg ned googles spreadsheet (det samme som Exel for dere som har det) og tegne diagrammet umiddelbart.

Og mens jeg var i gang, tegnet jeg ned de andre jeg har på pinnene også. Signs of the Time, Black Depression (jeg vet, for et navn. Men av og til må nedstigning til helvetet også hylles); Merimakko (jeg vet ikke om jeg får lov å kalle noe Marimekko), og den siste er Flowers for a Vaughan (byråkratiske poesilesende varelser i Hitchikers Guide to the Galaxy).

Alt er i forskjellige farger av Wollmeise. Alt er bare for moro. Alt kommer som foto etter hvert.

Fortsatt god sommer :D

9 kommentarer:

 1. Att gå och röra på sig ÄR bra för det kreativa flödet! Jag tror att det till och med finns forskning om det.

  Det gör att vänster och höger hjärnhalva kommunicerar med varandra eller något sådant.

  Så fortsätt att gå, Pinneguri, och få inspiration till nya vackra mönster!

  SvarSlett
 2. Stilig! Ikke for å virke dum, men hvordan i alle dager kan man lage seg mønster inne på google spreadsheat???

  SvarSlett
 3. Å lage egne mønster, det høres artig ut. Men jeg sier som forrige skriver hvordan gjør man det?
  Kanskje det er et mål man kan ha laaangt laaangt der fremme en plass å lage egne mønster.
  Før jeg kommer så langt så må jeg nok først lære meg å strikke sokker og få litt erfaring med det. Sliter for tiden med brainless men skal komme meg igjennom.
  Du lager mye fine sokker mm, glær meg til å se dine mønster oppstrikket!

  SvarSlett
 4. morsomme greier!!! fortsatt god sommer til deg også :)

  SvarSlett
 5. Ja, det SER i hvert fall moro ut! Synd du ikke har med kabelen - det skal bli spennende å se bilder!

  (Alle klager over den der kabelen - men hva skal man med den? Jeg har en liten duppeditt som jeg bruker til å lese inn bilder med, ingen ledning påkrevet...?)

  SvarSlett
 6. Annepålandet, nei, hadde jeg hatt duppeditten med meg hadde jeg ikke trengt kabelen ... ;p)
  Frk. B. og Pillan, dette er den beste siden om Excel - den beste jeg har oppdaget i hvert fall, og den jeg brukte for å sette meg litt inn i det (det er et kjempestort emne). Jeg brukte den for å skjønne hvordan google spreadsheet fungerte, og selv om ikke sistnevnte har like mange muligheter som Excel er blogginnlegge en god start.

  SvarSlett
 7. Åja. Jeg er dessverre ikke det minste teknisk av meg - jeg forstår ingen ting med knotter på. Jeg bare setter kortet i kortleseren og stapper kortleseren i USB-en og vips er bildene på PC-en. Tidligere brukte jeg en kabel fra kameraet til PC-en - og vet at mange gjør det, og jeg trodde det var DEN ledningen du mente.

  Uansett - det skal bli gøy å se bilder av de fine mønstrene dine!

  SvarSlett
 8. Så kult at bærturen førte til inspirasjon!

  SvarSlett
 9. Så kult at bærturen førte til inspirasjon!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...