28.7.09

Så mange vesker, så kort liv

Jeg er ingen veske-connaisseur, men da jeg fikk denne i posten for et par uker siden kjente jeg igjen en original strikkeveske. Hva kan være mer perfekt til en søster ;)


På flickr er det mange fine strikkevesker å beskue ...

Vis meg din strikkveske ved å lage en lenke i kommentarfeltet!

PS: Det er ikke god tone å undersøke prisen på gaver, men jeg hadde så lyst til å lage en lenke her fra dette innlegget så her kan den kjøpes.

This was a gift from USA in a swap via Ravelry. I do have other knitting bags as well, but this must be the most befitted, me being a nurse.
Please show me your knitting bag in a linky in the comments.

5 kommentarer:

 1. Perfekt for en søster! Regner med du har en sånn penn som er laget som en sprøyte oppi veska for å notere ned mønster underveis?

  SvarSlett
 2. Den var dritstilig! Vips var en på vei til meg også. Sambo og jeg har campingvogn i bushen og han mente at hvis jeg hadde en sånn i vogna ville jeg kanskje ville være der litt mer (yeah right)

  SvarSlett
 3. Dette er min strikketaske i øjeblikket:

  http://farm4.static.flickr.com/3341/3562640117_3dab6c329a.jpg

  Jeg bruger normalt "bare" min hverdagstaske, når jeg skal have strikketøj med.

  SvarSlett
 4. Din väska var riktigt tuff..syrran kommer nog bli jätteglad:)Har du sett stickfrossas väskor? Dom är ju bara helt underbara!Länk till hennes blogg finns på min sida.

  SvarSlett
 5. Fie, var det planlagt, med matchende garn ;) Dritstilig i hvert fall!
  Monstermønster, dessverre :( Jeg ser etter søsterting stadig vekk, men jeg er utrolig dårlig på shopping (bortsett fra garn da ...)
  Pillen, flott at jeg kunne friste :D
  Made by K, søster på norsk betyr sykepleier (= sjuksjöterska på svensk?). Skal inn og titte på veskene dine nå ...->

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...