
Oppskrift på laksepai
- Paiskal av mais eller egen oppskrift
- Ca. 300 gram laks
- 3 egg
- 2 dl kesam (jeg foretrekker lett-kesam)
- 1/2 løk
- Noen dråper lime eller sitron
- 2 fedd hvitløk
- Noen dusker brokkoli ("ski på vinteren, sykkel på sommeren, brokkoli hele året") eller spinat
- 1/2 t-skje salt
- Noe godt grønnsaksbasert krydder
Lag paiskallet.
Bland alle de andre ingrediensene og ha i skallet.
Stekes ved 200 grader ca. 45 min.
En rik salat med mye olivenolje over, til. Og i dag serverer jeg med nypoteter rett og slett fordi jeg kan :)
Ha en god helg!
å!!! den oppskrifta smaker godt!!! men æ kjem til å bruke Norvegia :)
SvarSlettJeg oversatte siden min til engelsk for å se om den var forståelig uten at jeg trengte å gjøre noe. Norvegia ble da oversatt til Australia - noe jeg syns var en veldig god oversettelse. Mammadragen, hører du det, ikke bruk Australia!
SvarSlettMmmm, kokosmuffins -- deiligere å spise enn sokker!
SvarSlettno worries mate!!! skal selvfølelig ikke bruke Australia - oversettelser er noen fiffige greier :)
SvarSlettLaksepai var ingen dum ide.
SvarSlettGod helg til deg også!