22.7.09

Sokkene Rick er nr. 14 og #5

Sokkene 'Rick' er mitt 5. sokkepar fra boka Sock Innovation av sokkedesigneren Cookie A., men det er også juliparet på Ravelry, og det er i tillegg mitt 14. sokkepar i samstrikkinga av 52 par sokker på ett år.
Fikk du ikke med deg det så gjør det ikke så mye ;D

Sokkene er strikka i garnkvaliteten Eidos av garnfargeren Sanguine Gryphon, i fargen Sophrogyne. De er strikka på strømpepinner, 2,5 mm.
Mønsteret anbefales siden det var både enkelt og utfordrende på en og samme gang. Fin effekt av bare 4 forskjellige omganger.

PS: Jeg skal prøve å holde orden på sokkeparene mine, men klarer jeg det ikke så ... tja ... hva skal straffen være?

12 kommentarer:

 1. Supertøffe sokker!!! men, skal du virkelig strikke 52 par sokker? jøsses - du har min evige beundring av innsats og gjennomføringsstil" jeg holder bare på med kjøkkenkluter jeg :)

  SvarSlett
 2. De parene som ikke får rett nummer i rekka må du gi bort - til meg.

  Fin straff! :D

  SvarSlett
 3. Wow så stilige! Fantastisk farge og kult mønster. Jeg kan nesten ikke vente på å bli smittet av sokkeviruset når jeg ser dem. Men jeg har visst noen påbegynte arbeider liggende rundtom. *kremt*

  SvarSlett
 4. Så fantastiska sockar och så många dessutom.Gratulerar.
  Ulla

  SvarSlett
 5. Nydelige sokker, nydelige bilder - og GOD grunn til å glede deg til 1. mai :-)

  SvarSlett
 6. Fantastic color! That looks like a fun pattern to knit. Hooray for socks. :)

  SvarSlett
 7. great colors and patterns ... my goal this summer is ... to start reading the book, and maybe start a sock or two in the autumn.

  SvarSlett
 8. Heisan, NYDELIG sokker du strikker, i tillegg til alt det andre. Prøvde å lære meg å strikke sokker på Youtube.com, men det gikk ikke så bra, hehe. Det ble for mange pinner.....klarte ikke å holde orde :o)

  Imponerende mål med 52 sokker i året, lykke til med det, jeg holder meg foreløpig til AMATØR hekling. Jeg linker deg på siden min sånn at jeg ikke "mister" deg igjen

  Ha en fin kveld

  Cosi

  SvarSlett
 9. Hvor er de dog super seje.... Den bog må man vist eje :-)
  Held og lykke med de 52 par på 52 uger... glæder mig til at hente mere inspiration her hos dig ;-)

  Mette

  SvarSlett
 10. Åh vilka läckra! Du är verkligen en sockguru!

  SvarSlett
 11. Dette var noen virkelig lekre sokker!

  SvarSlett
 12. Så fantastisk mange flotte sokker du strikker for tiden. Jeg holder bare på med det 7.paret i plungen :-) Hvor i all verden får du tak i så mye spennende og flott sokkegarn???

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...