4.12.08

Syver-leken

Det går en Syver-farsott på nettet nå, men jeg har ikke helt fått med meg hvorfor. Kanskje det er mørketida og de syv dødsynder som har inspirert det? Eller kanskje det bare var en som våkna opp med en god idé en dag?

I hvert fall ble jeg spurt av Mammadragen om jeg ville delta, og så sende stafettpinnen videre til tre (syv ville kanskje vært for mye?) bloggere par excellence :)

Leken er å fortelle 7 uinteressante ting om seg sjøl og spørre tre andre bloggere om de har lyst til å være med på leken ...


1. Jeg har aldri eid et par dårlige (= trange) sko i hele mitt liv og likevel fått Hallux valgus.

2. Jeg har vært på Cuba to ganger, en gang i fem uker og en annen i 3 måneder i praksis på sykehus. Jeg er en jævel på å vaksiner barn ;D

3. Jeg begynte på Forsøksymnaset i Oslo fordi de ikke hadde gym; så fælt syns jeg gym på Ungdomsskolen var. Jeg elsker å være i bevegelse, både mentalt og fysisk, men livet må aldri aldri aldri bli som en gymtime.

4. Fram til jeg fylte 25 (så og si på dagen) hata jeg meg sjøl. Det går mye bedre nå.

5. Jeg har to bachelorgrader.

6. Jeg har en bestemor som en dag satte fra seg 2 melkespann på melkerampen og tok første buss (eller haiket hun? derom strides de lærde) til Oslo der hun ble gravid med en millionærarving og ble alenemor. I vår familie har det vært damene som har vært livslinja, menn har kommet og gått.

7. I ungdomstida haika jeg endel rundt i Europa. Jeg har ennå tro på at jeg unnslapp Michel Fourniret - om det så er min lille livsløgn.

Kan jeg få lov til å spørre Tora, Erica og Strikkelise om dere har tid og lyst til å fortelle noe uninteressant og kuriøst om dere selv?

3 kommentarer:

 1. Høres ut som både du og bestemora di er noen tøffinger!

  SvarSlett
 2. Du - jeg tror du har misforstått - ellers har jeg gjort det - INGEN av de tingene var uinteressant!!

  SvarSlett
 3. Anonym5.12.08

  Sier meg enig med Theresa, hehe. Da har jeg tatt utfordringen din!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...