13.12.08

2 permer, 3 kassetter og 1 prioritert mappe etter

Da har jeg rydda litt. Kanskje det er det som kan kalles organisering, litt orden i sysakene rett og slett? Etter utskrivningsøkta jeg hadde her om dagen tok jeg meg rett og slett tid til å gå igjennom alle løse ark, alle permer, alle blader. Og alle mønstre som egentlig er uaktuelle for meg å lage ("har ikke lyst") ble lagt i en arkivkasett. Dermed slipper jeg å tenke så veldig på dem.
I tillegg klarte jeg å kaste ting jeg vet jeg aldri kommer til å strikke, og legge doble mønstre til side for neste SnB ;) Jeg klarte - sa hun stolt - å frigjøre en hel kassett.

Nå sitter jeg igjen med en Prioritert mappe, delt inn i Sjal/Votter/Luer/Sokker. Fordelen er at den er veldig tynn, den mappa, det er ikke plass til så mange mønstre i den. Så kommer det nye prosjekter svevende der oppe fra (eller hvor nå alle nye ideer kommer fra) så må jeg drive litt beinhard prioritering. Kan jeg bare få fortelle noen av de prosjektene som ligger i den?
Beklager (bare litt) hvis jeg med dette har bidratt til å øke din Prioriterte mappe ;p

Ellers takke jeg for alle innspill jeg fikk, helt gratis.

Thanks for help the other day to organize. I have gone through my patterns and made a priority list. And all others that are not in that ... well, it just have to wait, doesn't it?

6 kommentarer:

 1. Oi her var det mange fine linker... Mangler bare flere timer da.. I døgnet

  SvarSlett
 2. Det må jeg si - stas for mine sjøhester å få være med på denne prioriterte lista di. Fiddlehead-vottene er høyt oppe på min liste også:)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Så flink du har vært. Jeg tør neste ikke se på de linkene dine, vet at jeg kommer til å bli frista.

  Jeg kjøpte meg en billig lamineringsmaskin på Clas Ohlsson for en stund siden. Med den laminerer jeg oppskriftene mine før de blir uleselige. De blir også lettere å finne igjen i husets øvrige papirkaos.

  Hilsen Sol

  SvarSlett
 4. these are your "do this week" list right LOL? Still amazed at how much knitting you are able to get done!

  Prioritize ... uggh. But I am going through Raverly groups and "leaving" ones that I just "look" at ....

  SvarSlett
 5. Fin liten perm det der - og med ditt tempo er vel det meste unnagjort om noen små uker tenker jeg ...

  (drømmer om Deep in the forest mittens selv, de er nydelige!)

  SvarSlett
 6. Hvordan kan du gjøre dette mot meg??? Jeg falt selvsagt for 2 stk vottemønster...
  Jeg leste igjennom alle kommentaren en gang til, og i bakhodet dermet tanken om at utskrifter har sin misjon i 1) datakræsj og 2) når en webside plutselig forsvinner. Jeg savner magknits også!
  Kanskje jeg må gi meg selv julegaven (romjulsgaven) med å kikke på mønstre på nett jeg vil ha i arkivet, - og bruke plastmappene flittig.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...