23.12.08

WIP: Sjal 'Mrs. Barista' - del 2

Vi avslutta forrige gang ved
Mønsteret begynner når det er 26 rette masker på omgangen (og de 8 vrange som skal fungere som klippekant etterpå).
Nå er det plankekjøring fram til den høyden du ønsker.
Plankekjøring betyr i denne sammenheng at du bare skal strikke mønsteret mens du fortsetter å øke 1 maske i hver side (før 2 før klippekanten, etter 2 masker etter klippekanten); altså 2 maskers økning på hver omgang helt til du får rett høyde.
Høyden vil selvfølgelig variere, mine sjal er ca. en drøy meter på det høyeste. Jeg velger å avslutte sjalet når jeg er ferdig med den ene blomsten, da vil de andre, de i midten, bli på midten.

Jeg kommer tilbake når jeg er kommet så langt :)

For English process, see the Ravelry project page.

4 kommentarer:

 1. Anonym23.12.08

  Hei Pinneguri

  Ja, bloggen min er desverre nedprioritert om dagen, og det samme gjelder strikkekafe. Har rett og slett ikke tid. Driver ekstremjobbing, og sliter litt med å komme meg inn til Oslo når jeg ikke skal jobbe. Fryktelig deilig å tilbringe litt tid hjemme innimellom. Ser ut til at 2009 blir litt roligere...

  Ønsker deg en god jul og et flott nytt år, og satser på at vi sees veldig snart. Fyller 40 i januar, og har litt lyst på strikkebursdag. Følg med på HB.

  Klem, Irene

  SvarSlett
 2. God jul og godt nytt år etterhvert! :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Det sjalet blir helt utrolig nydelig..., takk for at du deler oppskriften.. :O)

  Benytter også sjansen til å ønske deg en fortsatt God Jul og ett Godt Nytt år...

  xoxo
  Synnøve

  SvarSlett
 4. Et slikt sjal skal jeg strikke----en gang. Ravelry og andres blogger er ok å se på, men der er alt for mange fristelser. Dette var man jo skånet for før når man satt i sin egen lille strikkeverden. Men som sagt, en gang om ikke så alt for lenge så skal jeg prøve meg. Takk for at du legger ut oppskrift. Det blir den eller en pakke fra Tjorven!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...