30.12.08

Nyttårsforsett

Vel, jeg syns jeg stadig vekk har nyttårsforsetter, jeg, det er bare at de ikke faller rett foran datoen på det nye året. Da heter det ønsker, drømmer, håp ... Og mitt ønske for neste år er at denne kurven skal være mindre. Betydelig mindre overfylt av garn.


Til pinnene!

Dreams for the new year - I'll knit more, not less :)

19 kommentarer:

 1. Hvorfor det? Hvorfor skal du ha mindre garn i kurven? Noen samler på frimerker, andre på bøker, eller cd-er eller ...GARN...! Og det er vel like ok det? Kose deg med garnhaugen din du, uten noen dårlig samvittighet.

  SvarSlett
 2. Hvorfor ikke kjøpe deg en litt større kurv, eller flere kurver for den saks skyld??? Jeg er enig med 9na ...og synes at nyttårsfortsett kanskje kan være at man skal kose seg med garnet man har og kjøpe nytt garn med den aller beste samvittighet :) Det tror jeg blir mitt fortsett, siden jeg hverker røyker lengre eller drikker :) Har tenkt på at jeg kan spise mindre sukker og sjokolade - skal i allefall ikke plage meg selv med ikke å kjøpe mer garn - ikke nu som jeg har fått en yndlingsnettbutikk: To damer som har kjempeservice!

  Godt nyttår til deg !!!

  SvarSlett
 3. Håller med Mammadragen: Köp en större korg! Och tack för fina ord på min blog!

  SvarSlett
 4. Hvis du vakumpakker garnet i bunnen på kurven ser det umiddelbart ut som du har mindre garn :o) Gleder meg til å følge bloggen din i 2009 å se hva du lager av det lekre garnet du har!

  Godt nyttårs ønsker fra Kari Anne

  SvarSlett
 5. Anonym30.12.08

  Der så det ut som du hadde samlet en herlig og fargerik gjeng med nøster. Gleder meg å se hva du skal lage av de.

  Ønsker deg ett godt og kreativt 2009.

  SvarSlett
 6. Kari Anne, beste tipset ever :D)))

  SvarSlett
 7. Syns det ser ut som et ganske LITE garnlager for en så produktiv dame som deg. (Eneste grunnen til å ha mindre garn, er jo at da blir det plass til mere nytt garn!)
  Et godt lagringstips i tillegg til det gode rådet fra Kari Anne er å stappe garnet ned i plastkasser med lokk. Møllsikkert + tar lite plass.
  Ønsker deg et produktivt, nytt år! Skal bli spennende å følge med på bloggen.

  SvarSlett
 8. Gott nytt år och hoppas du får många ideér till nya stickprojekt.

  SvarSlett
 9. Anonym30.12.08

  Kjøp heller en større kurv var det første jeg tenkte når jeg leste innlegget ditt :o) Jeg prøver å bruke litt av det garnet jeg har liggende, vekselsvis med nytt garn... det gir litt bedre samvittighet når jeg er på garnshopping. Men viktigst av alt er at man koser seg med det man har på pinnene, at både garn og mønster fenger deg.... det ser forresten ut som du har mye flott i kurven din, så det blir spennende å følge med på det du strikker.

  SvarSlett
 10. Anonym31.12.08

  Flott bilde!

  Jeg fant mange fine kommentarer fra deg i spamboksen min, jeg har ordna og fiksa og lagt inn nye plugins som skal være smartere til å skille ut snille og slemme kommentarer. Blant annet har filteret mitt reagert på "Ann" i alle mulige varianter, så jeg fant mange kommentarer fra deg, Annetter og Anner og Annelier. Nå er alle gjennopprettet. Kos deg med sauen! Godt nytt år :D

  SvarSlett
 11. Den kurven er virkelig sukkertøy for øyet! Jeg ønsker deg et godt og kreativt nytt år :-)

  SvarSlett
 12. Anonym31.12.08

  Lykke til med nyttårsforsettet, eg ser sikker på du klarer å bli kvitt litt av garnet.. men om kurven minker, gjenstår å sjå ;)

  Ønsker deg og garnet (og Høggbert) eit riktig godt nytt år!! :D

  SvarSlett
 13. Den kurva var nesten kvalmende full av Wollmeise...jeg prøver å motstå, men innrømmer at misunnelsen sniker seg på....godt nytt år til deg!

  SvarSlett
 14. Syns den kurver var fin som den var jeg! Skal du fjerne noe syns jeg det må komme noe tilsvarende pent tilbake i kurven!
  Ha ett godt nytt år :)

  SvarSlett
 15. Jeg har tre skittentøykurver fra IKEA, en med ullgarn, en med bomullsgarn og en med "alt annet garn". Og ellers litt garn her og der i huset... Likte tips om vakuumpakking, men minnes å ha lest noe om dette i en bok. Shopaholic? Og det gikk visst ikke så bra.

  SvarSlett
 16. Når man har en så vakker kurv som den der, ser jeg (nesten) ingen grunn til å forsøke å tømme den. ;)

  Blir som å plukke fra hverandre en vakkert sammensatt blomsterbukett.

  SvarSlett
 17. Og så det er sagt: Man kan ikke kose med vakumpakket garn.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...