29.9.08

Er den magisk?

Jeg elsker å lære nye ting, samtidig som jeg ikke har så lett for det. Men noen fortalte meg nylig at hun leste bloggen min fordi hun visste at jeg ikke ga opp selv om jeg stadig refererte til at "nå har jeg kasta det f***anna strikketøyet i veggen!" ... et kjempekompliment og selvfølgelig noe å leve opp til.
Nå når jeg først blogger om dumskap og seire, mener jeg.

Så nå er det ingen vei utenom, jeg skal lære meg Magic Loop. Siden jeg strikker sokker, og strikker fra tærne og opp, så kan jeg jo kombinere det med en ny teknikk. Om jeg blir noe lykkeligere av det skal jeg svare på seinere :)

Off she goes, learning a new thingy again: This time, the Magic Loop. Will she be a happier person? Come back later for the answer :)

4 kommentarer:

 1. Det skal bli spennende å lese om dine erfaringer med Magic Loop!
  Jeg har prøvd det, men det er mulig jeg er litt tungnem, for jeg skjønte ikke vitsen - det gikk jo MYE saktere enn med 5 pinner! Men amerikanerne elsker jo teknikken, så det må ha vært noe jeg ikke forstod. Det kommer kanskje av at de ikke fikk strømpepinnestrikking inn med morsmelken. Hmm, hvis jeg går over til Magic Loop NÅ, bør jeg jo ha fått dreisen på det i 80-års alderen... Noen bruker jo også TO rundpinner, har jeg sett, og det ser da nesten litt snedigere ut, syns jeg. Lykke til i hvert fall!

  SvarSlett
 2. I'm anxious to hear how you like this method. When I read about it, I find it confusing. However, it may be one of those things that is easier to understand if you actually try it.

  SvarSlett
 3. I too look forward to our mitten-dpn guru trying this method -- it's been on my "to try list" but I love my wooden dpns so much (they bend, but not so much as metal dpns which I really bend) :)

  SvarSlett
 4. Jag försökte mig på Magic Loop. Det gick sådär, men jag behöver hitta mer flexibla rundstickor.
  Dama på den här adressen stickar båda sockarna samtidigt med ML.
  http://sandykins57.livejournal.com

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...