21.9.08

Kos på høyt nivå

En gang i tiden kunne jeg sitte å lese på et hvert tenkelig og utenkelig sted. Etter at jeg fant tilbake til strikketøyet har jeg lagt bøkene tilbake i bokhylla (men jeg laster dem ned og har dem på øret), og tar med strikketøyet overalt. I Nederland i fem dager betyr strikking mens jeg venter, på flytog, i kø, på kafe, mens jeg venter på flyet, på flyet, mens jeg venter på bagasjen, mens jeg venter på toget, mens jeg toger, mens jeg ligger i køya på ungdomsherberget, mens jeg spiser frokost, mens jeg drikker kaffe, mens jeg ... og så videre i det uendelige.
Å reise har fått en helt ny mening :)

I used to read. Now I knit.

7 kommentarer:

 1. Jeg har det sånn jeg og, men får en raptus i blant hvor jeg bare leser. Det er deilig det og :-)

  SvarSlett
 2. Så vad har du för stickor på flyget?

  SvarSlett
 3. Må tilstå at lesinga har kommet kraftig i bakleksa etter at strikking og barn kom inn i bildet. Dessverre. Enda godt det finnes lydbøker...

  SvarSlett
 4. Wow! Thistle sjalet vil jeg ha oppskrift på!! Jeg hadde glemt bort at jeg begeistret hadde funnet bloggen din for lenge siden, og nå dumpet jeg borti den fra Slagt en hellig ko- og nå er du fluksens lagt til Mine Favoritter i mappen Strikkeblogger! Så nå "mistes" du ikke mer.
  En ting til: er det ikke flott at det går an å strikke og "høre" bøker samtidig!

  SvarSlett
 5. Det blir litt mindre lesing på meg når jeg strikker ja :-) Har nemlig ikke fått dreisen på lydbøker. Prøvde for et par år siden da jeg trillet lange turer med vogn, men oppdaga at jeg ikke klarte å følge med - kanskje bøkene jeg prøvde med var for kjedelige?

  SvarSlett
 6. elsket den engelske oversettelsen din. Konsis :)

  Og hurra, jeg ble ikke tatt for å være terrorist, og fikk beholde alle pinnene, til og med maskeholderen som jeg anser som litt skummel.

  God tur!

  SvarSlett
 7. Så godt å høre! For jeg har knapt lest en bok, annet en strikke- og hagebøker, siden jeg begynte å strikke. Og mine venner skuler på meg med sine beleste øyne og syntes jeg er så ukultivert som ikke har tid til skjønnlitteratur lenger. De skulle bare visst hvor mye kos og kultur det er i strikking. Lydbøker, ja. Der satte du meg på en ny tanke :-D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...