11.9.08

Gjett hva ...

Tja, hva kan jeg si? Jeg tror det er en del av personligheten min, ikke å gi meg før jeg får det til. Og selv om jeg sitter her, nedsylta i forkjølelse, innpakka i mitt forrige Tistel-sjal (fikk beskjed fra Dale at jeg ikke kunne bruke navnet Damask) som strengt tatt ble brukandes til slutt, så var det ikke perfekt.
Så jeg begynte likså godt på et nytt ett. Denne gangen også i det tyske hjemmefargede garnet Wollmeise, i fargen Pfefferminz Prinz og nature.

På bildet sees to kanter: Det er nakkekanten, den som er øverst på sjalet, og så er det første kant på det som etter hvert skal bli siden når jeg klipper opp det rundstrikka sjalet. For som jeg nevnte sist gang jeg holdt på med dette, så er det lettere å strikke mønsterstrikk på rundpinner og så klippe opp etterpå.
Nå skal jeg strikke den andre kanten, ca. 250 masker, sy midtsømmen, klippe opp og rulle den strikka kanten inn og over sårkanten.

Det er i hvert fall planen.

9 kommentarer:

 1. Anonym11.9.08

  Lykke til, og god bedring!!
  Det neste sjalet blir kanskje brunt, det då? ;)

  SvarSlett
 2. Anonym11.9.08

  God bedring - regner med det hjelper at du har et griselekkert rosa "damask"sjal om skuldrene :-) Sjalene blir utrolig flotte, fargene er så herlige. (Men jeg hadde aldri i livet klippet i dem da... *skummelt*)

  SvarSlett
 3. Dette blir like lekkert som det forrige. Så Dale følger med på bloggen din, det er kompliment!

  Pelle har det ganske bra, han har ikke blomstret i sommer, men ser fyldig og fin ut.

  SvarSlett
 4. Anonym11.9.08

  Hmm. Jeg lurer på hvorfor Dale kan nekte deg å bruke ordet "damask". Er det fordi de har laget et mønster som heter det? Og dermed er det helt forbudt å bruke dette ordet i strikkesammenheng for andre? Og hvordan henvendte de seg?

  jaja, god bedring veffal! :-) Fargene fra Wollmeise er flotte, men det ligner ikke på ull...

  SvarSlett
 5. Anonym11.9.08

  ja, det var jeg som skrev kommentaren over... vet ikke hva som skjedde..

  SvarSlett
 6. For et vidunderlig flott "tistel" sjal... :o) Både det forrige i rødt/rosa og det turkise/grønne du holder på med nå... Fargene er så utrolig lekre, spesielt det fra Woolmeise... :O)

  Men for en jobb....., det er liksom ikke gjort på en kveld å strikke et sånt sjal. Har du noen formening om hvor lang tid du brukte på det forrige?!

  Jeg har tenkt å komme på et strikketreff, men jeg tror ikke jeg får tid førstkommende tirsdag, men neste....

  God bedring!

  xoxo

  SvarSlett
 7. Førstkommende tirsdag er jeg i Amsterdam (handler jeg garn? ja, jeg tror det ;p) så det passer bedre at det blir tirsdagen etter :)
  Noe jeg skal ta med til deg, til dere som leser dette?

  SvarSlett
 8. Kan virkelig Dale ha lov til å nekte deg å kalle sjalet ditt Damask..? Og hvorfor i alle dager..???

  Det er uansett vidunderlig vakre sjal. Det neste blir vel at du gyver løs på dobbelstrikkede Damasksjal? ;-)

  God tur til Amsterdam!

  SvarSlett
 9. Hjelper det hvis DaHle sier at du kan kalle sjalet ditt akkurat hva du vil? Beundrer utholdenheten din noe helt fryktelig, og er spent på å få hengt fingrene og stukket nesa i den grønne varianten.

  (Veldig nysgjerrig på hvordan Dale har kontakta deg angående navnebruken jeg også...)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...