8.9.08

I tide til forkjølelsen

Det er lenge siden nå at jeg har vist fram noe jeg faktisk har gjort; her har det bare gått i mye garn og annet den siste tida. Det betyr ikke at jeg ikke har noe på pinnene, men at det går så sakte at jeg ikke har noe å vise fram.

Kanskje derfor jeg følte behov for å vise fram noen små ferdige saker. Begge er to prosjekter som jeg startet med i mai. Det er Noro-skjerfet mitt, strikket med 4 stk. Noro Kureyon i denne oppskriften.
Og så er jeg ferdig med et par votter som gikk som en KAL (skynd deg å laste ned mønsteret, etter 1. januar 09 vil det ikke ligge der lenger) tidligere på sommeren, administrert av Schoolhouse Press. De er strikket i Sandnes' Lanett, og er supermyke.

I have not showed many FO here lately, mostly yarn and such. But that doesn't mean I don't knit on things, just that they are så huge that they take a lot of time to finish.
Maybe this is the reason I needed to finish some small things, to vary the monotony of the large stuff. So here are mittens and scarf finished for the cold season. Not that it is cold, but I have got one.
Scarf is Feather and Fan in 4 skeins of Noro Kureyon no 147, and the mittens are in Lanett, and they are the mittens from this Schoolhouse Press KAL.

10 kommentarer:

 1. Anonym8.9.08

  Søte votter, jeg skal jammen laste ned mønsteret til fremtidig bruk. Herlige farger på skjerfet.

  SvarSlett
 2. Disse var flotte....tenk ju for mønster...
  Fin blogg du har..

  SvarSlett
 3. Tusen takk for link! Nå som jeg har overvunnet votteskrekken, er det jo midt i blinken.

  Og takk for tips om sjalstrikk på fly. Tror jeg går for rundpinne og tynt garn.

  SvarSlett
 4. Kjempflott, både votteparet og skjerfet. Har fortet meg å laste ned oppskriften... :O)

  Syns fargene på skjerfet er kjempeflotte, I luv Noro....

  Har akkurat blitt ferdig med vantene mine, i Noro, og skal strikke et skjerf som passer til..., takk for linkene til de forskjellige oppskriftene... :-)

  ha en strikkende fin dag!

  xoxo

  SvarSlett
 5. Hei!!

  Lenge siden jeg har vært innom deg nå.
  Så delikat skjerf du har strikket. Vottene også søte.
  Jeg er så nysgjerrig på de strikkemøtene du er med på i Oslo. Virker koselig!?
  Lurte på å ta meg en tur. Er jo ikke mer enn en time med tog fra her jeg bor... Det burde gå. =)
  Når møtes dere? Klokkeslett altså? Ser at det skal være på tirsdager i september.

  Koser meg storveis med bloggen din i dag, har scrolla meg et godt stykke tilbake i tid. Du skriver så morsomt, litt sånn "vimsete". Det liker jeg! =)

  kathrin.

  SvarSlett
 6. Anonym8.9.08

  Flink du er, både til å strikke og hamstre garn. Nå har jeg også starta på Latviske!

  SvarSlett
 7. Lise, strikkelines, merete, takk skal dere ha, jenter :)
  Erica, skulle du dunke hue i veggen så veit du hvem du kan spørre. Og meg ;p
  kathrin, vimsete? jeg? Skjønner ikke hva du mener ;p
  KOm innom, da vel. Det er litt skummelt første gang, men vi er IKKE skumle. Santinos, tirsdager fra 17 og utover. Bare søte, snille damer.
  Synnøve Olava, noro-vantene dine er neste på lista mi :D

  SvarSlett
 8. Jeg kunne også tenkt meg å komme på treffene deres....., er dere mange som treffes pr.gang. Hva gjør dere? Er det skravling og strikking, eller har dere en agenda på hvert strikketreff?

  Gleder meg til å de dine noro vanter... :O)

  SvarSlett
 9. Synnøve Olava, nei vi har ikke noe agenda i motsetning til Husfliden og Du store Alpakka. Vi sitter rundt 3-4 store bord, snakker, viser fram og kommer planer. Noen har alltid med nye bøker eller oppskrifter som går rundt, noen har med nytt garn eller dingsebomser.

  Vi varirerer fra 15 til 25. Noen spiser middag, de serverer mat der, noen av oss drikker bare kaffe eller te - det er valgfritt. Av og til er det salg på forskjellige ting, f.eks. strikkevesker. Og av og til er det bytte av garn, men det er ikke alle som deltar i det heller.
  Vi er en gruppe, men jeg personlig syns det er god takhøyde for forskjellige personligheter og grad av deltagelse. Det har kommet en jente som har vært i Norge 4 uker, som snakker minimalt norsk, og som lærer underveis. Blant annet av oss ;D

  Velkommen alle som har lyst til å komme, det er alltid plass til én til. Og det er helt sant!

  SvarSlett
 10. Nydelig skjerf! Holder på med et teppe hvis mønster har veldig mange likheter med feather and fan mønsteret... Men det er en del fler masker da...=P

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...