20.9.08

FO. Firestarter.

Warning: This post includes spoilers so if you are a member of the club and are not prepared to be spoilt from the pleasure of your own parcel, don't read on.
Advarsel: Dette innlegget inneholder bilder av den første forsendelsen fra Wollmeises sokkeklubb, så hvis du ikke vil se hva du skal få så ikke les videre.


Fem dager uten tilgang resulterer stort sett i mer strikking. Og må jeg si, fire sokker (om ikke par) er jo ikke så altfor gærent, syns jeg. Men ett par klarte jeg i hvert fall, Firestarter av Yarnissima i det grønne garnnøstet fra Wollmeise Sokkeklubb.


Endelig har toe-up-teknikken som noen sokkedesignere bruker løsna for meg, og nå bruker jeg den ene teknikken jeg kan til og med der jeg blir bedt om å bruke andre teknikker.
- Fins det flere teknikker, spør du.
- Åh, du har ingen idé!

8 kommentarer:

 1. I love your green feet!!! Stilige sokker gitt - spent på resten :)

  SvarSlett
 2. Nydelig!
  It's so lovely to see the green club yarn knitted up - and done so beautifully! Great choice of pattern!

  SvarSlett
 3. Oh, it's DH's feet, not mine. But they are too long for him too, so a friend will have them under the Christmas three this year :)

  SvarSlett
 4. Snakk om å gjøre sine hoser grønne :-D

  SvarSlett
 5. For en produksjon! Har du strikket så mye at det ikke ble tid til garnshopping i Amsterdam mon tro? Vi venter i spenning...

  SvarSlett
 6. Anonym21.9.08

  Wow!
  Jeg ramlet helt tilfeldig innom bloggen din. Jeg MÅ bare si at jeg aldri har sett maken. Du har utrolig mye flott håndarbeid! (Jeg blir ikke noe særlig misunnelig....skulle virkelig ønske jeg kunne strikke....)
  Jeg kommer garantert tilbake! :)

  Mvh Marthe

  SvarSlett
 7. Hei!
  Jeg ser du er kommet i mål med Firestarter, jeg holder ennå på, men tror jeg har knekt koden omsider. Strevde ei stund med å forstå engelsken. Det er en flott sokk, og du har da en vidunderlig grønnfarge på dine :o)
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 8. Heeerlig grønfarge på de sokkene!! Har planer om å prøve meg på Firestarterne en gang, lurer bare på når jeg skal få tid.. Ha en fin uke! :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...