13.9.08

Wollmeises sokkeklubb sept 08

Warning: This post includes spoilers so if you are a member of the club and are not prepared to be spoilt from the pleasure of your own parcel, don't read on.
Advarsel: Dette innlegget inneholder bilder av den første forsendelsen fra Wollmeises sokkeklubb, så hvis du ikke vil se hva du skal få så ikke les videre.

Jeg var så grisheldig at jeg var én av noen hundre som ble trukket ut til å delta i Wollmeises sokkeklubb. Egentlig satte jeg opp navnet mitt og tenkte det ville være for dyrt for meg å være med likevel (den koster som tidligere nevnt 1400 kr i året), men da jeg fikk plassen dyttet jeg alt annet tilside og tok meg råd.

Og etter en drøy ukes venting, vi fikk utsendelsesdatoen, kom det lapp i postkassa mi, og dette var innholdet i første pakke: 2 herlig duftende 150 grams nøster i lilla og i grønn; et sokkemønster, fem trepinner (til sokkene), en kakeoppskrift og en sjokoladebit. Ja, og så en linjal. Til å beskytte forsendelsen i posten :)

Det står at pakka er sendt med fly fra Tyskland. Det er meget mulig, men hva hjelper det når posten i Norge legger alle tenkelige og utenkelige hindringer i veien for at det skal komme fram i rimelig tid? Og når jeg sier rimelig tid så mener jeg før de samme pakkene blir mottatt i Malaysia, Australia, Canada og Malta. For å nevne noen.
Egentlig er jeg grinete på Staten som tviholder på den forbx#@ü 200 kr. fortollingsgrensa, jeg bare tar med postens sendrektighet i samme åndedrag. Det er ikke personlig ment mot alle dere som jobber i posten, men det er likevel ment som kritikk av posten som et system som ikke virker som det fungerer like bra som det en gang gjorde.

Nå skal jeg legge opp til sokkene I Mog Di, som skal få være med meg til Amsterdam på mandag.

6 kommentarer:

 1. Anonym13.9.08

  jag måste erkänna att trots att det är dyrt, så är jag ändå grön av avund. garnerna är så vackra, och jag ser verkligen fram emot att få se vad du gör med det:)

  SvarSlett
 2. *Sukk*.... heldiggrisen. God helg! :)

  SvarSlett
 3. oh, oh, the green!! wow!!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Artig å se din lykke over garnnøster!!! =)
  Jeg tror du er en smule mer hekta og gæærn enn jeg, høhø.... *kremt, kremt*

  Jeg får ikke kommet på strikketreff i dag, men en vakker dag.... plutselig er jeg der. =) Har jo sååå lyst.

  Det er strikkecafè her hvor jeg bor også, men jeg kvier meg for å dra... så at de skulle begynne å strikke nisser nå. Huff.... de greiene greier ikke jeg å henge med på altså...
  Men, men.

  Ha en deilig tirsdag, og kos deg på strikketreff! =)

  Kathrin.

  SvarSlett
 5. Og jeg fikk ikke mitt garn før i går. Heia posten! Men det var jo en deilig pakke å få uansett...

  SvarSlett
 6. Anonym19.9.08

  Har du tenkt å komme heim frå Amsterdam snart? ;) Savner innlegga dine, og er fryktelig spent på kva du har handla *glis*

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...