30.3.08

(da har du) Driti deg ut igjen

Vel, så ille som Jokke hadde det har ikke jeg det, helt ærlig. Jeg kan ikke påstå at jeg er i nærheten engang. Jeg er heldig og har det veldig bra, egentlig, men det er klart at jeg - på mitt nivå - har driti meg ut, igjen. Se på bildet under. Ser du det? Bakgrunnsfargen på midtstykket er forskjellig *sukk*


Først så jeg bare at den lyse stripa over hovedmønsteret var i forskjellig farge, den ene i grå, den andre i lys gul. Men jeg er ikke så nøye på det, rekke opp gadd jeg i hvert fall ikke. Og da jeg var helt på slutten av andre vott oppdaget jeg fadesen med bakgrunnsfargen.
Trøstene er: Ingen vil legge merke til det når de først er på hver sin hånd, og det vil ikke være på mine hender de henger skulle noen oppdage det ... De er for store. De er strikket i alpakka på pinner 2,5 mm. Opprinnelig er de laget for Knitpicks Palette, og jeg er i gang med de nå. De er litt bedre, men siden jeg ikke er fornøyd med fargevalget vil jeg begynne på nytt og med pinner 2 mm.

Mønsteret får du forresten ved å klikke på denne lenka. Det heter Snowflake Fingerless Mittens, og er laget av Cailyn Meyer.

Remember the Baby Surprise Jacket? Well, here's another atempt that failed. There are color differences, as well as they are too big for me. They are knitted in thin alpaca on needles 2,5 mm. The original pattern is made for Palette, and I'll do them again, and on smaller needles as well. I really like the pattern though.

2 kommentarer:

 1. Anonym1.4.08

  Eg går ut i frå at du har gjort større bommerter her i livet? Hehe.. Det har i alle fall eg!!

  Nydelige er dei i alle fall, uansett :D

  SvarSlett
 2. Anonym4.4.08

  Vottene var flotte de! Synes ikke at fargeforskjellen gjorde noe, det blir jo ofte slike variasjoner når man bruker for eks flerfarget sokkegarn eller håndfarget garn.

  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...