14.3.08

Klisjeenes dag

OK: Ikke bare er fredag vanligvis er god dag fordi helga ligger der full av muligheter, men i tillegg skal jeg ikke jobbe før neste fredag, så jeg rekker både en tur til Bergen (Hei, sveis!) og annen lyssky virksomhet. Og som ikke det var nok så lå det ikke mindre enn tre pakker til meg i posten i dag! Snakk om kinderegg i kinderegg!

Hils på Høggbert! Han skal jobbe som min vestlandske underbetalte moms- og skattefrie slave i en tid framover. Jeg har spesielbestilt ham fra Bea, som tidligere prøvde å gi meg en barnearbeider (men der måtte jeg rett og slett sette ned foten!). Følger du med på bloggen min vil du treffe ham en del framover så det er bare å venne seg til tanken.

Vi hadde et par minutters oppvarminsgtid sammen før jeg satte ham i jobb. Han skal fotografere en del for meg - jeg kommer tilbake til dette. I dag starta han med å fotografere hekleblomstene som kom fra HildeC (også noe jeg vil komme tilbake til). Og så hjalp han meg med å holde ned sidene i en bok som kom helt fra Korea, en japansk bok om Nordic Knitting. Jeg fikk tipset om boka fra fluffbuff (som er veldig god på å foreslå gode strikke- og broderibøker).

Og så må jeg bare vise fram den første av de to pulsvarmerne som heter Very Terhi. Jeg er så stolt over at jeg klarte å strikke denne, og etter hvert som jeg strikket oppdaget jeg at det ikke var så vanskelig heller. Det skal bli en piece of cake å lage den andre :)

God helg til alle, og god påske til alle som skal bort :D

Three packages in the post today
Friday is always a good day, but today I even received three packages in the mail. Meet Høggbert, you are going to see a lot of him on my blog in the future. He will help me as my assistance as a photographer. He is already put to work by taking a picture of the next gift, crochet flowers from HildeC. And then he helped me in holding down the pages in a Japanese book on Nordic Knitting, highly recommended by fluffbuff.
And I have finished the first of two of the beautiful
Very Terhi. It is knit in Chinese cashmere on needles 2,5 mm. It wasn't as difficult to finish as in the beginning.

8 kommentarer:

 1. Anonym14.3.08

  Jøsses du.. eit døgn! Skal seie posten går fort om dagen ;D

  Han ser litt usikker ut, men eg rekner med det går bra etterkvart som han vert varm i trøya.. *ler så eg får vondt i magen*

  SvarSlett
 2. Anonym15.3.08

  God påske til dere alle, inkludert den blåe hjelperen:)

  SvarSlett
 3. Absolut de vackraste muddar jag sett!
  Hälsa Höggbert!

  SvarSlett
 4. Høggbert husfotograf, han blir kjekk å ha :-)

  Delikate pulsvarmere, ser veldig avanserte ut, og når du (mønsterstrikkens mor) sier det er ikke så vanskelig, da vet jeg at det er utenfor min rekkevidde.

  Ha en flott påske og god tur til Bergen (regner med at Høggbert får være med på turen..?)!

  SvarSlett
 5. Høggbert er jo bare helt herlig - og en ordentlig herremann med slips og greier!
  Pulsvarmeren ser utrolig lekker ut.

  God tur til Bergen :-)

  SvarSlett
 6. Thanks for the compliments on the hand dyed roving. Once we get organised enough to set up an Etsy shop, I'll be sure to include international delivery.

  SvarSlett
 7. Anonym16.3.08

  Når du er ferdig med nummer to så har du et par fancy og lekre pulsvarmere, og ingen kommer til å tro på at du har strikket de selv. De var skikkelig flotte!

  SvarSlett
 8. De pulsvarmerene var virkelig flotte!
  Oppskrifta er vel på engelsk?
  Du og Høggbert får ha ei fin påske. :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...