11.3.08

Pulsvarmere Very Terhi

Jeg har flere ting på pinnene for tida, alt er småtterier. Det er vottene fra Knitting in America som jeg nevnte i dette innlegget, det er en hals i amerikansk silke/kashmer, det er et par strømper, og så er det pulsvarmerne Very Terhi.

Jeg ble bare helt forelska da jeg så dem, de var bare så vakre. Det ligna ikke på noe annet jeg har strikket tidligere, og dét er selvfølgelig alltid morsomt :) Samtidig skjønte jeg at jeg måtte ta meg tid til å sette meg inn i dem. Så etter at jeg kjøpte dem så har de ligget litt, i vente på et bedre tidspunkt.
Bildet viser hvor langt jeg kommet etter tre kvelder. Ikke særlig langt med andre ord. De skal bli 15 cm. lange før jeg begynner på tommelen, jeg har enda en kveld igjen før jeg har kommet så langt.

Men jeg tror de vil bli vakre.

Very Terhi
Small stuff on different needles, these pulsvarmere from Yarnissima are just another one. I just fell in love with them when I saw them the first time.
But they are difficult, this is all the progress I have done for three evenings. But I think they will be very beautiful once I have finished them.

6 kommentarer:

 1. Anonym11.3.08

  Vakkert er det allerede!

  Det må vel lesast ein del mønster for å få til desse? Trur ikkje det er noko for meg akkurat no.. Helde meg til Høggbert, eg.. og 70'talls-strikk ;D

  SvarSlett
 2. Åh, de ser lekre ut! :-)

  SvarSlett
 3. they look good though!

  SvarSlett
 4. Skikkelig nydelig arbeide!
  Håper du får en fin kveld!
  Beste hilsen Nunne

  SvarSlett
 5. Anonym13.3.08

  De kommer til å bli nydelige!! Tror egentlig at jeg skulle skrive noe mer, men ble helt satt ut av det nydelige mønsteret.. Så ønsker deg en riktig god påske!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...