28.3.08

- Hurra! sa høna.

... i hvert fall sa denne høna det :) Jeg fikk nemlig en gave i posten i dag.
Vi er så heldige vi nettavhengige (vi er uheldige også, men dén historien kommer seinere) fordi vi kan legge igjen navnet vårt på en blogg og være blant de som blir trukket ut og får en gave i posten. Denne gangen var det meg og to andre som la igjen en gratulasjon i sammenheng med Merets ettårs-feiring som blogger. (Ja, jeg vet jeg lenker til feil innlegg, men jeg syns denne genseren er typisk for alt det flotte Merete lager så jeg ville du skulle titte der :p)

Så - av Merete fikk jeg tre nøster med tynt alpakka! Jeg tror hun må ha titta her i bloggen min og sett hva jeg liker :)

6 kommentarer:

 1. Jag behöver din mailadress för att kunna skicka inbjudan till Flower Power Knits -

  strumpstickan@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Heldiggrisen!
  Så kjekt å vinne og få slik fin premie!

  SvarSlett
 3. Anonym29.3.08

  Så kjekt å få slike pakker! Deilig garn i fine farger.

  Nå har jeg kikket gjennom alle by:garn-bildene på jakt etter skjerfet ditt også. ;o)

  SvarSlett
 4. Anonym30.3.08

  Hei:) Må bare si at jeg har brukt din oppskrift "latviske votter i ull" og strikket et par votter. Ble kjempefine:) Håper dette er greit? Og at jeg har kalt dem "Pinneguri´s latviske votter"..
  Tusen takk for oppskrift:)
  Mvh Tanja

  SvarSlett
 5. Innrømmer å ha sneket rundt i bloggen din en stund, ja. Godt de falt i smak, regner med at vottetykkelse på garn alltids kan brukes.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...