19.3.08

FO. Very Terhi-votter.

Jeg lagde meg votter av mønsteret Very Terhi av Yarnissima. Opprinnelig pulsvarmere, men siden jeg allerede har laget det i et annet garn ønsket jeg å variere det da jeg fant Baby Silke fra Du Store Alpakka på salg. Jeg brukte ca. 80 gram, på pinner 2,5 mm. De blei veldig myke og sitter som støpt på hendene mine selv om de ser veldig rare og smale ut.

Finished objects
I made mittens from the pattern Very Terhi by Yarnissima. Original wrist warmers, but since I already have made a pair in another yarn, I improvised for mittens instead. I found some Baby Silk (80% babyalpacca, 20% silk) from Du Store Alpakka. The yarn is very soft and stretchy. The mittens look very strange and small, but fit me very well.

7 kommentarer:

 1. Heisann.

  Fant bloggen din hos Nina sin hobbyblogg.

  Så masse fint du har strikket! Denne bloggen kommer jeg nok innom flere ganger.

  Håper du får en fin påske.

  SvarSlett
 2. nice color -- steel blue!
  Looking at your photos reminds me I have to dye eggs today or tomorrrow!

  SvarSlett
 3. De ble kjempefine! Og lykke til i kveld, skulle ønske jeg hadde anledning til å være med.

  SvarSlett
 4. flotte votter! ha en fin påske :)

  SvarSlett
 5. Så nydelige votter! Slike kunne jeg virkelig ha lyst på å ha maken til. Men foreløpig har jeg visst nok av håndarbeidsprosjekter på gang.

  SvarSlett
 6. Anonym27.3.08

  Kjempeflotte! :D

  SvarSlett
 7. åå, de var helt nydelige.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...