10.3.09

Vårtegn

Det ser ut som sol, men ikke la deg lure. Det er lyset mellom bygene her i Berlin.


Jeg har allerede krysset av for (strikkerelevant) 2 prosjekter: 1 strikkebutikk og en strikkebok. Jeg har vært på Lalaine Wolle i Kantstraße (i nærheten av Zoologisk hage), som hadde fem nøster (eller var det 2?) Noro, og ellers ingen ting som appelerte til meg. Så jeg var på bokhandelen Lehmanns rett rundr hjørnet, og fikk tak i boka Socken aus aller Welt, til den nette pris av €15. Det er hva jeg kaller a catch.

Der var det mange flotte strikkemønstre.

The Berlin days started half good. I didn't find LalaineWolle very exhiting, but I did find the book Socks from the world, and that was a real catch.

6 kommentarer:

 1. Eg følgjer i dine sokkefar og skal til Berlin i mai. Håper du finn nokre fine garnbutikkar.
  Eg deler ikkje lidenskapen for sokkar då, men elles er alt interessant.
  Trur det skal vera ein fin butikk inne i KDW?

  SvarSlett
 2. oooh, nice book!!

  SvarSlett
 3. Hvis det som er inni boka er like fint som sokkene på utsiden vil jeg si du har gjort et kupp! For en herlig tur du er på. Kos deg masse:)

  SvarSlett
 4. oi, den ser fin ut, har lenge ønska mæ den tyrkiske sokkeboka, men e så vanskleig å få tak i. Har prøvd amazon.com, men tilbud og etterspørsel rår.

  SvarSlett
 5. Hei igjen!
  Er det greit at jeg bruker et av de artige strikkebildene du har i spalten "særlig anbefalt" i bloggen min? Fant et som passet så godt i forhold til min tilværelse i mammaperisjon;)

  SvarSlett
 6. Anonym22.3.09

  Den boka fikk jeg også nettopp tak i. Herlig bok! Berlin er forøvrig en av mine favorittbyer, hva synes du?

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...