11.3.09

Vitamin B(erlin)

Berlin er den beste vitamintabletten mot depresjon og stress, og selv om jeg ikke lett faller under for det første så er det andre et kjempeproblem, jeg burde rett og slett lært noen teknikker. Men antageligvis er det billigere og bedre å sende meg avgårde fra tid til annen. Til Berlin for eksempel :)

Museer, kafeer, arkitektur, graffiti, butikker ... I dag har det vært flott vær også, krokusene står og soler seg. Og jeg rakk en strikkebutikk også, Ullparadiset Fadeninsel. Den ligger i Oranienstr. i Kreuzberg.


Dette var mer en butikk etter min smak, sammenlign det jeg sa i går. Denne butikken var rett og slett koselig, mye folk, stort garnutvalg, og spennende garn som jeg ikke kjenner. Jeg satt en stund på en kafe på andre siden av gata, og det slo meg at det også var mye folk som gikk ut og inn der, også et godt tegn.

Og kjøpte med meg et par nøster med Zauberball av Schoppel Wolle. Tysk garn som minner om Kauni, ser det ut til, men kjennes litt mykere ut.

Berlin is the best vitamin for winterdepressions and stress. Walking, looking, photographing, shopping ... stopping here and there and have a coffee and a knit.
Life is good.

6 kommentarer:

 1. Høres kjekt ut ,nesten så eg kunne tenkt meg ein tur til Berlin. Spesielt den garnbutikken såg fristande ut:)

  SvarSlett
 2. Den butikken så innbydende ut fra utsiden:) Jeg har lagt til bildet jeg spurte om. Det er fra sidemenyen din, og er lagt til i sidemenyen min. Vanskelig å skrive hvor det er fra for det er jo bare et tekstfelt med en størrelse på skriften på gadget`s. Det vil liksom ødelegge hele inntrykket om jeg begynner å skrive det i teksfeltet. Ta en titt om det er greit slik det står nå.
  Kos deg videre.

  SvarSlett
 3. Garnlykke, det ser ut til at du mener lenka til de gratis-bildene. Ja, selvfølgelig, sier jeg på deres vegne, de ligger ute for at vi skal bruke dem :)
  Fortsatt god mammapermisjon. Med baby OG strikking!

  SvarSlett
 4. Regna med at det var slik det var, men måtte bare forhøre meg for sikkerhets skyld. Du vet jeg er jo en fersking, og litt redd for å ikke gjøre det riktig....;)

  SvarSlett
 5. Thanks for bringing us along on your trip to Berlin. Such a lovely city! Keep the pics coming :) Love the "Zauber Ball"!

  SvarSlett
 6. Mmmmm, deilig vitamin B. Selv ser jeg frem til en trivelig helg med vitamin K(øbenhavn). Gleder meg til det!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...