29.3.09

Sokken vokser

Ja, se, det var noe annet :)

Det er på ingen måter en perfekt unge, dette. Mønsteret er ikke parallelt over midtaksen, jeg har glemt noen rader her og der, og jeg er veldig usikker på om jeg noensinne vil komme til å våge og bruke den (dem?), 100 % merino og alt. Og kanskje virker ikke mønsteret helstøpt; kile, hæl og hovedmønster har ikke helt funnet rytmen sammen. Kanskje det ville ha hjulpet å ha blå hæl i stedet, men da ville jeg ha mista det reine uttrykket som det hvite garnet gir.

Men så morsomt det var å finne opp en metode basert på et foto! Jeg er sikker på at noen allerede har tenkt tanken, det er ikke det, men dette har jeg regna ut sjøl. Litt kry :)

Og det beste? Da jeg skulle fortsette mønsteret over hælen så gikk det opp i fulle rapporter uten at jeg hadde planlagt det. Litt hell og flaks skal man ha.

OK, the white heel is a cheating, but am I blushing? Nope :)

4 kommentarer:

 1. Du er så flink å ta bilete undervegs. Det der blir fint!

  SvarSlett
 2. Anonym29.3.09

  jeg synes sokken din blir nydelig! Utrolig flotte farger.

  SvarSlett
 3. e følge spent med...forr en jobb.....spent på ferdig resultat....her streva æ med en lite kjole som æ aldri ha strikka før.....hu hei korr det ska gå

  SvarSlett
 4. Denne tror jeg blir rålekker! Nydelig mønster og herlige farger. Takk for at du inspirerer!!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...