5.3.09

Skrytepost

Ja, jeg vet det er selvskryt, og jeg er ikke engang sikker på at det er jeg som skal ha noe av æren i det hele tatt, men jeg er litt stolt ...

LivM. har også oppdaga Wollmeise, og spurte meg til råds om hvordan få tak i dette vanskelig tilgjengelige garnet. Etter litt fram og tilbake spurte jeg henne om hun kunne tenke seg noe garn fra min samling mot at hun prøvestrikka tistelsjalet mitt. Det er endel som har prøvd seg på det, men har gitt opp, og siden det er vanskelig for meg å se mønsteret utenfra trengte jeg hjelp.
- Ja, svarte snille dama, det kunne hun tenke seg.

Jeg sendte garnet for drøye 2 uker siden. Og jammen er ikke Liv ferdig allerede! Og dette er resultatet. Er det forståelig at jeg er stolt, eller tar jeg æren av den som æres bør?
Tusen takk, snille Liv :D)

Liv M. has knitted my Thistle shawl. I am forever grateful :)

5 kommentarer:

 1. Jeg syns godt du kan være litt stolt, jeg! Sjalet ble aldeles nydelig,så du har laget et godt mønster!

  SvarSlett
 2. Takk for at du ga meg tilliten Ann! Mønsteret er flott, ikke vanskelig, men litt utfordrende! Når en i tillegg strikker med så godt garn så må resultatet bli bra!

  SvarSlett
 3. Anonym5.3.09

  klart att du skall vara stolt!!!

  det är ju inte så att du påstår att du stickat den, men som hennes mentor/lärare så är det väldigt hedrande att du är stolt över din elev när hon varit så duktig!

  SvarSlett
 4. Du er nå beskjeden da. Klart at den som har lagd mønsteret skal ha en STOR del av æren! Og husk at "selvskryt skal man lytte til, for det kommer fra hjertet!" Sjalet ble jo kjempefint også!

  SvarSlett
 5. Ja, det er et nydelig sjal. Jeg tror at jeg er nødt å strikke det engang jeg finner passende garn :)
  Vær du bare stolt!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...