16.3.09

WIP: February Lady Sweater

Jeg fortsetter å prøve ut nytt garn. Eller nytt og nytt, dette er Bugga fra Sanguine Gryphon og det har jeg strikka et par sokker av tidligere.

Det er et nydelig mykt garn som glir lett over pinnene. Men med 10 % kasjmer i det føles det for fint til å ha på føttene. Så da jeg bestilte på nytt tok jeg litt i, og fikk nok til en February Lady Sweater. Den er litt ruvende så det skal bli spennende å se om den blir for varm, fasongen og størrelsen er i hvert fall right, XXL. Sikkert fordi jeg strikker med tynnere garn og tynnere pinner enn anbefalt i mønsteret.

Norsk oppskrift finner du her. Dn originale engelske er her.

4 kommentarer:

 1. Anonym16.3.09

  Den ser ut å bli veldig lekker. Flott farge du har valgt deg også. Gleder meg til å se den helt ferdig.

  SvarSlett
 2. Nydelige farger på garnet, det blir nok en flott jakke!

  SvarSlett
 3. Oooooh! Den blir nok aldeles nydelig! Fargen er jo griselekker! =)

  SvarSlett
 4. Jeg er også veldig fornøyd med fargen, og at den er semisolid, ikke for rotete. Men fargen på bildet er ikke fargen på jakka, jeg KLARER IKKE å fange Bugga-fargene, det er så surt! Det er for eksempel mye oliven-grønt i den, det kommer ikke fram på bildet i det hele tatt der alt syntes litt gult/gyldent.
  Ja, ja, det virkigste får være at jeg er fornøyd med fargen åkkesom.
  Takk for resten, til hyggelige kommentarer :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...