7.12.07

Skal? Skal ikke?

Jeg fortsetter å brumme avgårde på stien av latviske votter. Be*mused forteller at hun bruker Finull på sine fargerike votter, så jeg slo meg på lårene og ropte ut i den tomme lufta (ja, jeg har litt dramatiske tendenser):
- Er det noe jeg har etter 30 år med strikking, så er det Finull-rester!
Så jeg fant dem fram og dette er resultatet.

Men jeg er ikke fornøyd, ikke helt, og vet ikke riktig om jeg skal ta meg tid til å strikke den andre?
Skal? Skal ikke?Ka du mein?

Og så er jeg ferdig med et nytt par, som jeg ble veldig fornøyd med. Den er strikket i Lanett på pinner 2 mm, og er som nevnt tidligere sterkt inspirert av Be*mused sin.

Jeg skulle gjerne ha strikket hennes, identisk, men det er så tungt å strikke omganger med tre fargers garn så jeg rakk opp hovedmønsteret og brukte det samme som jeg brukte fra forrige par. Lanett er så mykt, så deilig, og fordi det strikkes i mønsterstrikk så er det også varmt.

9 kommentarer:

 1. I love, love, LOVE your blue and white mitten! I see my name sprinkled in your post, but I don't understand the text. I'm guessing that you tried Finnulgarn this time? How do you like it?

  SvarSlett
 2. Hi Jan :)
  Sorry, how rude of me! Yes, I tried Finull as you told me you had, and I am not convinced. I am actually not sure at all if I'll knit the second. But you like it? Shall, shall not?!
  And I also tell that I am in dept to you and your mittens, but that I gave up the main pattern because of all the rows with 3 colors.
  How is yours coming on?

  SvarSlett
 3. uff... dessa var så läckra att jag känner mig - kanske - inspirerad att sticka mig mer vantar, hm... BARA jag får färdigt de jag håller på med... fungerade bättre om jag stickade på dem mer än på kaffe o lunchrast? dvs sällan? ;)
  Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som undrar om Lanett finns i sortimentet i min garnbutik här... ... ...
  Bims Portal!/Sjöbackas blogg

  SvarSlett
 4. Så vidunderligt sköna, du mönstrets mästarinna!

  SvarSlett
 5. Anonym7.12.07

  Så kjempefine votter du strikker! Og jeg synes absolutt du skal strikke nr.2. Veldig spennende med masse farger! Det er jo så mange fine votter å se inne på Ravelry også, at jeg har lyst å legge bort alt annet jeg holder på med... Og i bloggen din er det som alltid, masse inspirasjon og hente. Takk:)

  SvarSlett
 6. Du må nok strikke nummer to, altså!
  Den votten var nydelig, synes jeg, fargene var flotte sammen.

  Begge parene var kjempefine, jeg blir helt inspirert her.

  SvarSlett
 7. Anonym8.12.07

  Er det garnet du ikkje er heilt fornøgd med, eller er det votten? Eg ville nok ha strikka nr 2, eg. Synes dei var lekre(som alle dei andre para du har strikka) :)

  SvarSlett
 8. Ja, garnet er ett punkt, det er for grovt så mønsteret - som er så viktig i latviske votter - ikke blir så detaljert som jeg vil ha det. Lanett stiller virkelig i egen klasse. Fordelen med Finull er garnutvalget, men det er også det. I tillegg er votten blitt litt bred, og så har jeg med en mønsterrapport som ikke burde vært med.
  Jeg skjønner faktisk ikke hvordan Be*mused klarer å lage så vakre votter i Finull (note to self: ask her sometime).
  Ja, jeg lager en til. Og gir dem bort til noen som ikke vet at jeg ikke er så glad i dem ;)

  SvarSlett
 9. Du må selvfølgelig lage nummer to! Kanskje du kan lage den etter at du har spurt Bemused hvordan hun får de så fine; så blir vott nummer to et forsøk nummer to. Lykke til!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...