17.12.07

Nytt år, nye muligheter ...

Ja, kanskje litt tidlig å ønske godt nytt år, men ... jeg har bestilt garn fra New York (egentlig eBay, men New York hørtes så stilig ut ;p) og dette garnet kommer nok ikke før neste år. Men når jeg er innom blogger og når jeg leser kommentarer her og der og i forum så ser jeg at det er ikke bare jeg som ser framover mot et nytt år, så det så.

Garnet er 200 gram kashmer fra Tibet og en kilo med JaggerSpun Zephyr Wool-Silk 2/18 Lace. Med dollaren så lav er det helt utrolig hva vi får for pengene våre: Alt dette inkludert porto (men moms og toll kan fortsatt komme i tillegg) kom på 490 kroner 8-0
Jeg gleder meg :)

På vei hjem fra Oslo med fly i går så jeg ei ung jente som satt og hekla. Henda hennes var som en ballettforestilling, en utrolig mykhet og akrobatikk.
Jeg legger merke til sånt :)

Og til alle som har lagt igjen kommentarer på de siste innleggene om vottene mine - tusen, tusen takk. Det betyr mye for meg :D

8 kommentarer:

 1. Med sånne herligheter i sikte må det bli et godt 2008 :-)

  SvarSlett
 2. Anonym17.12.07

  Kjenner eit lite stikk av misunnelse.. ;) Lav dollarkurs, ja.. vi er vel fleire som burde benytte oss av det(om eg berre hadde hatt plass til meir garn, så skulle eg gjerne ha handla litt godsaker eg óg..)

  Ha ei fin veke!!

  SvarSlett
 3. Greit å være ute i god tid!
  og du frister veldig mange andre her,vet du!
  Takk for svar på sjalet mitt, men jeg tror ikke det er englemasker. Det har jeg fått henvisning av Badegakken til en side som har bilde for bilde hvordan man hekler det. Sjalet mitt er bare en hel haug med luftmasker!!! Det heter kansskje ingenting! Bare heklet sjal for dummies! Må det siden jeg har klart å hekle et;)

  SvarSlett
 4. Lycko dig! Jag kan riktigt känna hur mjukt och underbart det känns. Gott Nytt År!

  SvarSlett
 5. Å, dette var lekkert garn!
  Ble litt forgapt i det grønne, og venter spent på hva du skal lage av det.

  Håper du får ei riktig god jul!

  SvarSlett
 6. Anonym18.12.07

  Mmmmmm, lekkert garn! Kos deg med garnet når det kommer:)

  SvarSlett
 7. Ooooooh! *misunnelig*

  SvarSlett
 8. Takk for kommentar på bloggen. Familien vet ikke om den, så det går nok greit.

  Hvis du vil kjøpe mer kasjmir-garn, anbefaler jeg www.colourmartshop.com. Bra priser, og topp service.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...