4.12.07

Men er det - strikking?

Det føles som brodering, maske for maske, bytte garn, snurre det rundt, løfte det over, snurre det opp, rydde opp, dra - det går veldig sakte framover. Det er ikke strikking som jeg er vant til. Jeg er, for å si det sånn, glad for at det bare er votter, at det bare er 70 masker på en omgang.


Og likevel er det verdt det :)
Dette er utgangspunktet. Det er litt friskere farger, men jeg har tatt i bruk de fargene jeg har hatt tilgjengelig, og jeg er ikke misfornøyd. Be*mused (bloggeieren) forteller at hun fant mønsteret til vottene sine i boka Latvian Mittens av Lizbeth Upitis, men at hun har moderert den litt. Særlig på grunn av at det er så mange omganger som bruker 3 tråder ... kjent problemstilling, ja.


Men jeg storkoser meg med dette, å strikke latviske votter er noe av det morsomte jeg har gjort. Det er nesten som en forelskelse.

6 kommentarer:

 1. Dette er veldig imponerende, med alle tråder og vakkert mønster. Jeg må bare beundre deg som kan strikke med tre farger samtidig :-D

  SvarSlett
 2. De blir kjempe-lekre, vottene dine, det er verdt alt strev og møye :-)

  SvarSlett
 3. Anonym4.12.07

  Enda en nydelig vott. *sukk*
  Jeg får forresten ikke til å legge inn bloggnavn osv lenger i kommentarer til deg. Går det an å gjøre noe med det?

  SvarSlett
 4. Anonym4.12.07

  Nydelege desse óg! :)

  SvarSlett
 5. Takk, takk :)
  Muskat, vil du sjekke nå?

  SvarSlett
 6. Anonym7.12.07

  Hei igjen, jeg må enten bli medlem med google account, eller krysse av for nickname eller velge anonym... Jeg har ikke så lyst å være medlem rundt omkring, så da blir det å legge igjen Nickname.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...