22.2.07

Hunden med øyne så store som tinntallerkener


The Dog/Hunden, lastet opp av bergensann.


Ja, for det må vel være fra eventyret denne hunden er laget etter? Så kanskje lampa er dansk?

Det er altså en lampe, og det er sambos. Han arvet den etter en onkel, antageligvis fra 1950-tallet? Og - det er bare fordi sambo er bortreist jeg kan skru på lyspæra. Alle gutter har en hellig krok der de ikke slipper damene til, denne gutten har altså denne hunden.

Er den ikke absolutt fantastisk?

3 kommentarer:

  1. På den ene siden er den alldeles herlig - og litt søt på sin egen måte - på den andre siden er den alldeles skummel! Om jeg kom uforvarende inn i stua en mørk kveld, og den lyste, er det mulig jeg hadde hoppet rett ut av vinduet i ren skrekk. Jeg fikk assosiasjoner til "Hunden fra Baskerville" også. God helg :-)

    SvarSlett
  2. Kjempefin og kjempeskummel på en gang. Sånn skal det være!

    SvarSlett
  3. Dæven døtte for en hund! Et skikkelig skremmende og vanvittig kul på samme tid. Lurer på om den dukker opp i drømmene mine fremover... ;-)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...