20.2.07

Oslotur - igjen


Bentes butikk, lastet opp av bergensann.


Jeg har vært over fjellet igjen, i Oslo. Og kjøpt garn. Igjen. I denne trådenHobbyforumet fikk jeg tips om garnbutikker i Oslo etter at jeg var der for en måned siden og etterlyste flere.

Denne gangen var jeg innom Nøstebarn og Bentes Boutique, hus-i-hus på Bjølsen. Og jeg kjøpte en mengde garn hos sistnevnte, det var en så deilig butikk. På Nøstebarn fikk jeg dansk lammull-garn til spottpris, 86 kr for 91 gram. Planen er å lage et blondesjal med det sånn etter hvert, når andre prosjekter er blitt ferdige.


Noe av garnet jeg kjøpte er: Alpakka (prosjekt Pulsvarmere), strømpegarn (tankeløs strikking), silketweeden kan brukes til innlegg i vanter ("men ikke for mye for silke strekker seg"), lammeullen, og så bare vakkert garn som jeg i dag ikke veit hva jeg skal bruke til.

Men, jeg anbefaler Bentes og Nøstebarn til alle som er på jakt etter garn, både spennende og billig :)

2 kommentarer:

  1. Anonym22.2.07

    Du tar så flotte bilder og frister igjen. Jeg må vel til Bjølsen nå...?

    SvarSlett
  2. Takker for tips, må nok ta meg en Oslotur og ha med meg masse penger øremerket garn :-)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...