10.2.07

Gir opp Kim Hargreaves-lua


Jeg gir opp denne lua til Kim Hargreaves. Jeg kjenner på hele meg at jeg bare blir veldig, veldig hissig over at jeg ikke skjønner bæra av hva osm foregår på pinnene. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å "strikke sammen 2 masker på vrangen over to tråder som er lagt over pinnen i forrige omgang". Én omgang tar en halvtime, og så blir det bare feil fordi jeg ikke skjønner det.
Men det verste er at det var bare ett eksempel. Det er mye jeg ikke skjønner, og allerede nå har jeg eksperimentert meg fram til egne løsninger. Og jeg er bare kommet fram til "bolen" av lua. Det er helt gresk for meg, og ikke avslappende i det hele tatt. Bare stress.

Du må gjerne kalle meg mislykka.

Strikker en lue etter eget hode i stedet, jeg. Garnet er jo fantastisk deilig :)

3 kommentarer:

 1. Ikke gi opp! Søk hjelp her: http://forum.hobbyboden.com. Jeg har fått hjelp mang en gang av kunnskapsrike strikkere. Hvis du fortsatt ikke får til, kjøper jeg gjerne oppskriften av deg, den er jo nydelig :-)

  SvarSlett
 2. Anonym12.2.07

  Hørtes komplisert ut, men den ser da fin ut. Jeg har laget et luemønster i dag, kanskje du vil prøvestrikke det i stedet? :)

  SvarSlett
 3. Takk begge for oppmuntrende rop ;) Det kommer nok noen og forklarer meg mønsteret etter hvert. Håper jeg.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...