24.2.07

Og sånn går dagene ...


På alle måter går det bedre i dag. Ikke bare er jeg på vei opp igjen fra forkjølelseshelvetet, stemmeløs men ved godt mot, og så fikk jeg til Soul i går.
Det med to pinner - tusen, tusen takk supernøtt for at du hjalp meg gjennom dette - var rett og slett det som skulle til. Jeg kan ikke komme over hvor rar jeg føler meg som ikke skjønte det ikke var rundpinner!

Men så har jeg også fått pakke i posten i dag. Mine pulsvarmere kom fra min hemmelige pulsvarmevenn i Sverige. Siden jeg jobber i nær kontakt med mennesker hele dagen er det et must å holde seg varm på hendene, og det spørs om jeg ikke skal klare det med disse? Det hygienske får jeg ordne med at jeg bare bruker dem mellom "slagene".


Pulsvarmerne jeg har strikket er også ferdige og skal sendes avgårde i dag. Jeg har laget mitt eget mønster, og er veldig fornøyd. Skulle nesten ønske de var til meg, jeg ;)
Bilde kommer etter hvert når min hemmelige pulsvarmevenn har fått dem i hende.


Og så et bilde av kanten av sjalet som lovet.

5 kommentarer:

 1. Anonym24.2.07

  Godt, at du er i bedring.Held og lykke med huen! KH Miri

  SvarSlett
 2. Anonym24.2.07

  det ser ut som du får til den lua den gangen her, så bra! :) ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Lua blir nok bra nå! Fine pulsvarmere du hadde fått deg, også!

  SvarSlett
 4. Godt å se du er i gang med luen :-) Det gikk alvorlig galt med min i dag. Strikke feil med 3 tråders mix for så å måtte ta opp... En garnsalat av en annen verden, urgh!

  SvarSlett
 5. Anonym25.2.07

  Så fint at det ordnet seg med lua, da!!! :o))

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...