25.1.11

New York, New York

Før jul nevnte jeg at det hadde vært hyggelig med en fellestur til New York, og ullfestivalen i Rhinebeck, i oktober.

Jeg har ikke hatt noen oppdatering, men det er ca 10 + som har vist interesse for en fellestur. Har du tenkt over saken og bestemt deg for at dette er noe du har lyst til, så send meg en e-post, du og.

SAS har nå starta sine direkteruter fra Gardermoen til Newark, og de billigste billettene ligger på 5000 i motsetning til Continentals sine som ligger i underkant av 8000.
Det hadde vært hyggelig å reise sammen, men ikke til enhver pris. Jeg ønsker ikke påta meg noe reiselederrolle, er det noen av dere andre som skal være med som ønsker det, så rekk opp en hånd!

På den annen side kan vi legge til rette for fellesavgang ved at vi sitter hjemme hos oss sjøl og bestiller sammen, samtidig. Noe som jeg tror er den beste måten - jeg tror at den som bestiller billetter for andre virkelig skal ha bein i nesa og nerver av stål.

Noen som har gode argumenter for at vi ikke bestiller billetter i løpet av februar? Når vi har gjort det må pass sjekkes og visum søkes.
Jeg har nevnt hotellet The Pod før. Er det andre som har forslag til rimelige og hyggelige hoteller sentralt så rop opp!

Jeg sender denne meldinga til alle jeg har på e-postlista mi, de som har vist interesse. Får du ikke meldinga så send meg en mld. på theneedlelady @ gmail.com (ta bort de to mellomrommene før og etter @)
Nina, Daria, Marit, Synnøve og Marte - dere har vist interesse her på bloggen, men jeg har ikke mottatt noen e-post (tru eg) så hvis dere fortsatt er interessert, kan dere sende meg en? Annepålandet, jeg finner ikke e-postadressen din! Send meg på nytt så jeg er sikker. Please :)

Og så, bare for kosen ... noen små smakebiter til de av oss som skal til Rhinebeck i oktober.
Fra å ha ligget på en 9. plass er New York nå Norges befolknings heteste reisby, skriver Aftenposten

Den klasiske utgaven, Frank Sinatras New York, New YorkDen moderne utgaven, Jay-Z og Alicia KeysTrenger du en bok å varme opp med? Jeg anbefalerThe New York Triology av Paul Auster. Kan også kjøpes som lydbok på Audible.com (nei, jeg har ikke fått betalt ...).

Eller er du mer visuell av deg, og trenger å få New York gjennom øya i stedet? Første gang jeg var i New York så jeg tre filminnspillinger i løpet av 10 dager. Kanskje det er sånn? At det forgår filminnspillinger der hele tida? Mye tyder på det når man ser hvor mange filmer som kommer derfra. Her er et lite utdrag av mine yndlingsfilmer.
* Smoke (Brooklyn)
* Gangs of New York
* The Day After Tomorrow
* Three Days of the Condor
* Kramer mot Kramer
* Manhattan
* Desperately Seeking Susan
* The Fisher King
* Men in Black
* Eternal Sunshine of the Spotless mind
* The Devil wears Prada
Og alle Woody Allen-filmer ...

Her er forøvrig Aftenpostens flotte oversikt over New York, og legg merke til den nedlastbare pdf-fila til høyre.

6 kommentarer:

 1. Så gøy! Håper dere blir en fin gjeng strikkejenter!

  SvarSlett
 2. Det blir sikkert en kjempeflott tur!

  SvarSlett
 3. og, ikke å forglemme, Sex and the City ;)
  God tur!

  SvarSlett
 4. Heisan! Dette har jeg venta på! :o)

  Joda, jeg har fortsatt veldig lyst på tur - og det kommer nå en e-post fra meg :)

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Jeg skal desverre ikke være med. Men jeg har et overnattingstips.
  Jarl Haugedal er nordmann som driver med utleie. Leilighetene ligger i New Jersey, rett over Hudson River for New York. Dette er en gammel kjenning av meg, og han er godt anbefalt av alle som har bodd hos ham. Greie priser, og han henter på flyplassen. Ta kontakt, og få en god pris ;-)

  http://nyc-jc.com/

  mvh solfrid ¤

  SvarSlett
 6. Anonym4.2.11

  Jeg har fortsatt fryktelig lyst til å være med, men mannen har satt foten ned... Jeg må nok dessverre reise til Japan i september i stedet :). Så mens dere koser dere med festival, skal jeg trøste meg med Noro.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...