19.1.11

Enda et tall, 80

Baksiden av Jernverk
Sokkene i vignetten min, Jernverk, er en sokk som har solgt i utrolige 80 stk. Jo, jeg veit, det er sokkene som selger, ikke meg som person, men jeg klarer ikke å fri meg fra at sjøltilliten får en liten boost når jeg tenker på det. Det er jo på ingen måte noen enkle sokker dette her, tå-opp, mønsterstrikk på hælen som må strikkes fram og tilbake, mønsterstrikk hele veien ... så dem som går til arbeidet gir seg sjøl en virkelig utfordring - og så betaler de, dere, meg!

Jeg syns det å lage mønster er veldig vanskelig, tidkrevende og samtidig veldig spennende - av og til har jeg mer ideer enn tid (og det hjelper meg å koble huet mitt vekk fra jobben som sykepleier). Etter hvert har jeg fått litt erfaring og det går lettere, og jeg syns også at tanken på å ta betalt for mønstrene er lettere å bære nå. Og takk til alle dere som også forteller meg at sokkemønstrene mine er bra nok til å selges - dere veit hvem dere er ♥

Nå er det jo ikke 80 som har verken strikka den eller begynt på den - i hvert fall ikke i følge Ravelry. Men jeg håper enda flere vil ta utfordringa etter at Sogn Husflidslag i Oslo har presentert Sokker og sokkemønstre i februar. Har du spørsmål om dette mønsteret eller om spesielle teknikker ved sokkestrikking, så er alle - så vidt jeg har skjønt - velkommen.

22 kommentarer:

 1. Kjempebra! Det er veldig fine sokker og da så det er ikke så rart! Så er du veldig flink, ingen tvil om det :)

  SvarSlett
 2. Så morsomt! Og absolutt fortjent!
  Sokkene er lekre!

  SvarSlett
 3. Hei!! jeg kjenner at jeg får veldig lyst til å prøve å strikke disse sokkene!! Nå har jeg lært meg å strikke fra tåa og opp takket være deg, så nå hadde det vært gøy å se om jeg klarte disse. Jeg synes at prisen for dette mønsteret er veldig snill!! Det er hyggelig at du får igjen litt for timene du har brukt på å lage mønsteret.... Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Har længe haft lyst til at strikke dine sokker , nu har jeg købt dit fine mønster og er gået i gang . Jeg betaler gerne for mønstre , der er jo oftest brugt mange timer og energi i at konstruere .

  Vilma

  SvarSlett
 5. Gratulerer!
  Når man se hva som blir lagt ut for salg på Ravelry, skal iallefall du ta betalt! Dine ligger det masse arbeid bak; det er det ingen tvil om!

  SvarSlett
 6. De er jo bare så utrolig fine !!!
  Du er virkelig flink.
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 7. Knallflotte sokker som er veldig dekorative! Flott at så mange liker dem!
  Jeg er selv sykepleier og synes det er supert å kunne ha en kreativ hobby eller to for å kunne kreere litt også :)

  Håper du får en finfin dag!

  SvarSlett
 8. Sockorna är fantastiskt snygga så det är inte konstigt att du sålt många mönster - grattis!

  SvarSlett
 9. Anonym19.1.11

  Har ikke prøvd oppskriften fin, men må si at de er helt nydelige!
  Ha en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 10. Boahhhhhhhhhhhhhh sind die Socken schön einfach nur traumhaft schön. WUnderschön.
  ganz liebe Grüsse Marlies

  SvarSlett
 11. Anonym19.1.11

  Hei!

  Jeg har kjøpt mønsteret ditt på jernverk og er ferdig med en sokk!
  De er jo så gøy å strikke- jeg er veldig glad i mønster strikk. Nydelig blir de også- men litt små til meg! Så dette blir nok en gave til en eller annen!
  Takker for kjempe gode snutter med forklaring, aller klarer dette!

  SvarSlett
 12. Dette høyrest betre ut :o)

  SvarSlett
 13. Hei Pinneguri, disse sokkene er kjempefine, og du trenger ikke være redd for å ta betalt for et mønster som dette! Jeg er innom bloggen din ofte og koser meg med alle dine krumspring på pinnene og fine betraktninger og kommentarer :-)

  SvarSlett
 14. Føler meg ganske stolt over å være en av de få eksklusive av de 80 som faktisk har strikket et par
  :-)

  SvarSlett
 15. Vær stolt med rette, dette er fantastiske sokker! Jeg holder på å opparbeide meg mot til å prøve. Jeg må bare komme over en frustrasjon jeg veit bygger seg opp underveis med 2 farger på få masker. I mellomtiden lar jeg meg villig vekk friste her hos deg! (o:

  SvarSlett
 16. Det kanske är fler än jag som har blivit lite lata och inte uppdaterar sina projekt på ravelry lika ofta som vi gjorde i början ;-)

  Sockorna är så fina – du har utsökt smak och öga för detaljer.

  SvarSlett
 17. Anonym21.1.11

  Det er bare en ting å si: Knallbra! Det kommer nok flere flotte design fra deg, tenker jeg...
  Enig med du: det er utrulig flott å ha en så givende hobby. Godt egnet til å la jobb være jobb!

  SvarSlett
 18. Jeg elsker dine sokker. Og særligt dette par. Er netop her til aften gået i gang med mine første sokker - og så endda i norsk mønster! To svære ting: strømpepinde og to-farvet norsk mønster! Er meget spændt :-) Mønsteret er dog ikke så vanskeligt.. Så - når de er strikket og har givet mig træning, så må jeg bare strikke dine!

  SvarSlett
 19. Sokkane er verkeleg fine, så den dagen eg vert god på mønsterstrikk og har lært meg tå-opp så skal eg strikke sokkane dine.
  God helg.

  SvarSlett
 20. Reidun22.1.11

  De är jättefina!!! Jag har köpt mönstret och väntar nu bara på garnet jag ska sticka dem i. Jag tycker det är självklart att betala för mönstren, de är dessutom billiga tycker jag!
  OK önska mig lycka till det är premiär för tå-upp för mig:-)

  SvarSlett
 21. Det er ikke rart du har solgt 80 av disse, de er jo kjempevakre. Skulle jeg begynne å strikke sokker (noe jeg vel strengt tatt ikke kommer til å gjøre), kunne jeg godt tenkt meg å strikke disse :-D

  SvarSlett
 22. One day I hope to be among the privileged who have knit these socks!! :)))

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...