12.1.11

Nei og nei, enda et sokkemønster!

Jeg har visst kommet inn i en stim her, nå publiserer jeg enda et sokkemønster.
Og for å være ærlig, jeg anser det for å være så enkelt at jeg ikke engang har hatt noen til å strikke dem eller se igjennnom mønsteret. Ja, jeg veit, jeg lever farlig. Men hvis du skulle føle deg kallet (og nei, ikke deg Tori ...) så setter jeg veldig stor pris om når og hvis du strikker dem, om du kunne komme med en tilbakemelding på både innhold og fasong.
 Takk på forhånd :)

Sokkene er en liten damestørrelse, strikket på pinner 2 mm i tre forskjellige farger av Wollmeise. De veier 40 gram hver.
Siden det er rettstrikking i de viktigste partiene skulle det være veldig enkelt både å gjøre dem lenger, gjøre dem bredere og å bytte ut garnet med noe lettere tilgjengelig enn Wollmeise. 

De strikkes tå-opp, det er hæl som er laga med forkorta rader og - de er gratis. Du finner dem her.

13 kommentarer:

 1. Anonym12.1.11

  De er vældig smukke!!!

  SvarSlett
 2. du er helt rå!!! med dine sokke oppskrifter jeg beundrer og beundrer!!!

  SvarSlett
 3. Virkelig spreke sokker! Likte fargene overraskende godt sammen - tror det lille avbrekket med hvitt gjør hele kombinasjonen for meg. =)

  SvarSlett
 4. Veldig fine :-)
  Egentlig synd at skaftet ikke syntes.

  SvarSlett
 5. For en utrolig lekker farge på disse!

  Ellers må jeg bare informere om at jeg har startet på en sokk! Utrolig hvor mye surfing, lesing, husarbeid osv jeg får gjort for tida, alt for å ikke strikke på dem. Så ja, det går sakte :-) Men hvis-om-atte jeg skulle få dreisen på dette sokkeprosjektet, så skal jeg prøve meg på disse, de ser overkommelige ut.

  SvarSlett
 6. Hei!! Du er skikkelig kreativ!! Jeg liker fargene veldig godt!! Hilsen Annekari:-)

  SvarSlett
 7. Anonym12.1.11

  Du er så flink!Takk for at du deler:-)

  SvarSlett
 8. Takk for at du deler, sokkene var superfine. Tror det er fargekombinasjonen som gjør de ekstra stilige!!

  SvarSlett
 9. Supre sokker, og veldig fine i fargene:-)

  SvarSlett
 10. Du, nå begynner du virkelig å få teket på egen publiserte mønster, fantastisk! Min favoritt er Jessi, som jeg håper å gå i gang med så snart jeg er ferdig med diverse andre prosjekter.

  Du har rett i at det er artigere å strikke enn å skrive mønster, jeg har en cardigan til teststrikking, og jeg er superstressa. Selv om strikkerne er kjempehyggelige og veldig veldig hjelpsomme, så blir jeg ute av meg når de finner feil, for da har jeg liksom ikke gjort jobben skikkelig. Det hjelper jo ikke at de feilene de som regel finner er "tullefeil", skrivefeil og sånt som jeg strengt tatt burde ha lagt merke til. Men det er jo så lett å se seg blind på eget arbeid...

  SvarSlett
 11. Friske farger = flotte sokkar :D

  God helg!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...