24.1.11

Dyrerelatert konkurranse

Ja, altså ikke min konkurranse ... Det er Samlaget som har utlyst votter-med-dyremotiv-konkurranse på Facebook.

Det er i sammenheng med at Annemor Sundbø har gitt ut en bok om votter med dyremotiv at konkurransen står, og det er jo en fin måte (for Samlaget) å skaffe seg venner på Facebook ;) Og som jeg har nevnt før, boka er vel verdt å ønske seg til bokhylla si.

Siden de ikke sier om det må være fra boka eller om det må være egendesigna spesielt for denne konkurransen, regner jeg med at de har lagt terskelen lavt og ønsker alle votter velkomen.
Mitt bidrag er fra et par år tilbake, votter strikka i Wollmeise på pinner 2 mm og brukt i kalenderen til Wollmeise i fjor, 2010. Diagrammet på reinsdyra som koser seg, er henta herfra

Konkurransen til Samlaget avsluttes 28. februar.

12 kommentarer:

 1. Hei!! Samlaget hadde en sælbuvott konkurannse i fjor. Den så jeg aldri noe mer til!? Jeg sendte inn 3 bidrag. Men jeg var så forundret over aldri å finne den igjen. Så Samlaget har jeg ingen tro på!! Men dine votter er morsomme da..... Hvis du har lyst, er det siste innlegget mitt om Wollmeisegarn. Jeg har tenkt å strikke Jernverksokkene dine.(Mønster kjøpt) Er sisu et bra alternativ til garn?? AnneK:-)

  SvarSlett
 2. Jeg morer meg bare over at nettopp Samlaget (hoho) får vottebidrag med frekke reinsdyr på ;) Jeg fikk boka til jul, forresten. Den er all kinds of awesome!

  SvarSlett
 3. Anja, svenskene ler seg halvt i hjel hver gang jeg nevner forlaget ;) Jeg tror ikke - for å si det sånn - Samlaget kommer til å falle for ideen om å koble reinsdyrene til et allerede belasta navn ;)

  Quiltefia, hva mener du? Sendte du inn fysiske votter som du aldri fikk tilbake? Sånt går jo ikke an! I så fall hadde jeg etterlyst dem. Hvis de ikke sitter på noens hender da ... :0)

  SvarSlett
 4. Tommelen opp, Pinneguri! Kjempestilige!

  Quiltefia, ta kontakt med Samlaget og etterlys.

  SvarSlett
 5. Kjempefine votter - det gjør seg med litt humor i hverdagen! Håper du vinner.
  Ang Samlagets vottekonkurranse i fjor, leste jeg om resultatet av konkurransen på nettsidene deres etter en stund. Men det var jo litt dårlig at de ikke ga tilbakemelding til deltakerne.
  God mandag!

  SvarSlett
 6. Hei igjen!! Neida, jeg sendte bare inn bilder på mail, slik det ble bedt om!! AnnepåLandet har fått med seg noe jeg ikke har, at det har ligget ute noe om fjorårets-konkurranse på nett sidene deres.... Da er det jeg som ikke har lett godt nok.... men de får ikke noe dyremotiv fra meg......AnneK:-) Takk for svar på garnspørsmål!!

  SvarSlett
 7. Så flotte votter! Ble veldig inspirert her nå, og vurderer faktisk å legge bort ArneogCarlos strikkinga mi og heller lage noen reinsdyr votter. Tror de passer perfekt som gave til broren min;.)

  SvarSlett
 8. Just too cute!

  SvarSlett
 9. Fniss, fniss. Förlåt. Men dina vantar med renarna MÅSTE bara vinna. Samlaget kan ha dem som sin symbol.

  Funderar på om jag ska skicka in en bild på mina gerbilvantar. Det är nog bara jag som har stickat sådana.

  SvarSlett
 10. Kari, det syns jeg var en god idé.

  Wendy, thank you :)

  Johanne, gjør det! Du har jo dessuten boka så du gjør det ikke for å vinne heller ... ;)

  SvarSlett
 11. Takker for påminnelse! Har sendt inn (men bildet er så som så, selv om vottene er fine)

  SvarSlett
 12. Sikke en god konkurrence - og jeg synes dit bidrag er helt fantastisk. Jeg elsker det rensdyr motiv :-)
  Held og lykke i konkurrencen.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...