13.1.11

137 gram

Sjalet Stjärnhop - som den svenske organisasjonen Sticka.org har lagt ut gratis mønster på fram til 20. januar - vokser sakte, sakte framover. Nesten 400 masker, ikke halvveis, og bare 137 gram i det superlette (les: supertynne) norske merinogarnet Botany er nok dette et prosjekt som fortsatt trenger tid på seg.


Jeg prøver å si til meg sjøl at jeg har hele året, hele livet på meg, men hvem lytter til hva er prosjektstrikker har å si ... (Men sannheten er at dette er deilig TV- og podcaststrikkeprosjekt fordi det er så lett å memorere mønsteret, det går helt av seg sjøl.)
Husk å laste det ned, da, for seinere ...

13 kommentarer:

 1. Tak for din henvisning, jeg har gemt til senere brug. Jeg har også lige udskrivet dit Tistl-sjal, da jeg er meget optaget af at strikke mønstersjaler. Jeg har strikket 7, som kan ses på min blog og på Ravelry. Jeg holder meget af din blog, så tak for den.
  Bodil fra Danmark

  SvarSlett
 2. Du må slutte å legge ut garnlinker, jeg blir så påvirket :-) Kjenner det rykker i Visa-kortet her....

  SvarSlett
 3. Så flott blogg du har, og supert at du gir så mange gode råd og tips:)) Her kommer jeg tilbake:))

  Vi blogges:)

  SvarSlett
 4. Din stjärnhop blir otroligt vacker! Den gör sig väldigt bra i det tunna, fina garnet. Själv stickar jag min i lite grövre ull och kommer nog bli lite styvare och tjockare. Kanske borde jag valt ett tunnare...?

  SvarSlett
 5. Nyydeli sjal, virkelig. Riktig lykke til!! Nok litt vanskelig for en nybegynner
  God strikke helg!

  SvarSlett
 6. Nyddeelliigg, vakkert!

  SvarSlett
 7. Den blir jätte vacker
  E-A

  SvarSlett
 8. Reidun18.1.11

  Den är så fiiin!!!
  Hur är garnet, mjukt, lättstickat, supertunt???
  Hur stor har du tänkt göra och vad beräknar du garnåtgången till?

  Mvh
  Reidun

  SvarSlett
 9. Takk Bodil, hyggelige kommentarer er alltid oppskattet :)

  Reidun, jeg kjøpte flere hundre meter av hver farge - for sikkerhets skyld ;) Jeg veit ikke, kanskje 400-500 gram? Jeg veit ikke om jeg hadde turt å starte på dette om jeg ikke hadde vært helt sikker på at jeg hadde nok garn. Det hadde vært bittert, det, å mangle garn.

  SvarSlett
 10. Du er så flink og original designer, jeg forstår at du får solgt mange mønster. Du fortjener det! Sokkene er spennende!

  SvarSlett
 11. Jeg ser at kommentaren min har kommet på feil sted, jeg har kommenter sjalet før, men jeg kan gjøre det en gang til! Det er lekkert. Og nå har jeg sydd knapper i min February, (og jobber med to jakker til).

  SvarSlett
 12. Grete, takk. Uansett :D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...