16.6.10

Strikk offentlig-uka

Dette er Strikk offentlig-uka. Fra og med forrige lørdag til og med førstkommende søndag er det lovelig, ja, strengt tatt pålagt alle strikkere, å ta med strikketøyet ut og strikke i vilden sky. Eller noe sånt ...

Denne dama kjente ikke til at det var det, men tok ansvar likevel. Hun satt og hadde en avtale og da kunne hun likså godt strikke litt. Hun fortalte at nå hadde hun strikka masse til barnebarna så det var på tide å strikke litt til seg sjøl.


En tunika, faktisk.

Det har vært mange begivenheter rundt omkring i verden allerede, men fortsatt gjenstår det jeg sjøl vurderer å være den gjeveste: SKA sin. SKA er forkortelsen til Sock Knitters Anonymous på Ravelry. For tredje året organiserer de en dag der vi skal ta bilde av oss selv mens vi strikker på en sokk, i forskjellige settinger; den heter Scavanger Hunt. Man får poeng for inntil 10 bilder, og det er forskjellige premier for forskjellige rammer. Og alt går ut på å ha det så morsomt som mulig. Morsom strikking? Hva kan slå det?

Her kan du lese om hvilke fotos som gir poeng, og hva premiene er. Og så kan du gå ut og planlegge: Hvordan få poden til å stille seg på hodet til en krokodille som strikker på en sokk?

Selv har jeg som mål at jeg skal stå mellom Daniel og Victoria med slottet i bakgrunnen og en hest ridende inn fra venstre og en politimann/sikkerhetsvakt inn fra høyre, mens en av dem strikker på sokken min. Det skulle vel gi meg minst 8 poeng tror jeg Mål må man ha, ikke sant?

Jeg vet hvilken sokk jeg skal strikke på også. En perfekt og artig helg med andre ord. 

8 kommentarer:

 1. Sokkestrikkere er en egen rase og det beviser denne konkurransen på Ravelry. Klart jeg skal være med! :o)

  Ja, må jo se om jeg får til noe, og takk for tipset!

  Offentlig strikking praktiseres hele året, og snart blir barnegenseren offentlig på Løkken :o)

  SvarSlett
 2. Ante ikke at det skulle vare hele uka! Dette skal nok praktiseres ja :-) Takk for opplysning!

  SvarSlett
 3. Jeg elsker den nye layouten din! Utrolig fin.
  Minner meg på at jeg er nødt til å gjøre noe med min.......

  Tror jeg skal ta en lengre ute-strikke-lunsj-pause i dag :-)

  SvarSlett
 4. Åh, kor fin ny mal du har, ligg den også på blogspot? Ryddig, ren og pen :o)

  SvarSlett
 5. Oioi, kult tips!
  Den dagen har jeg svært unike planer som ikke kan outes her, men som gir rom for morsomme bilder. Får bare håpe at jeg husker på det!

  SvarSlett
 6. Oioi, du har litt aav et mål! :) Jeg gleder meg til å se bilde ;) Lykke til!

  SvarSlett
 7. Tillykke med dit nye layout på bloggen din. Det ser fint, lyst og venligt ud

  SvarSlett
 8. Anonym20.6.10

  Oj, denne lille begivenheten hadde jeg ikke fått med seg. Så morsomt med "strikke offentlig uke" :D Hadde hatt mange muligheter denne uka til å strikket offentlig, men det blir fort at man ikke tar med seg strikketøyet allikevel.
  :) /myr

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...